_Mother_ Thysn23 valla canım cinsiyet ile alakası varmı bilmiyorum ama bebeğim tekrar değişmez ise kız yani 😂 bende saçları mı çıkıyor diye düşündüm arada bulantı da oluyor
annepanda Thysn23. 21+2 olduk an itibari ile.. kizımla yuksek lisans yapiyoruz sinav haftamizı bitirdik. Babamızın sinavlarina yardim ediyoruz.. Ben stres yaptiikca o icerde halay çekti zilloş.. sabah ögle akşam hareketleniyor. Birde 1 haftadiir sabah mide eksimeleri ile uyaniyoruz. Tek sorunumuz bu..
Thysn23 28umran52 ay çok fena olmasınlar biraz uslu olsunlar canım oğlum çok fenaydı afetti inşallah kızım oğlum gibi olmaz canı sağ olsun hayırlı evlat olsunlar insallah
063806 22+1 iz bizde nisanın ilk haftası inşallah oğlumuz olacak .Hamileliğin başından beri uyuyamıyorum,mide yanması başladı ama hepsine şükür 🤲🏻🥰
Thysn23 28umran52 ay çok fena olmasınlar biraz uslu olsunlar canım oğlum çok fenaydı afetti inşallah kızım oğlum gibi olmaz canı sağ olsun hayırlı evlat olsunlar insallah
Esilam2016 Sevilay7 ya bende bunu sorcakdım kızı erkek sanıyorlar ama erkeğe nasıl kız diyorlar sonuçd bacak arası net görünüyor bunu anlayamıyorum nasıl göremiyor doktor 🤔
Thysn23 Esilam2016 kesin konuşmuyorlar canm bazı bebekler kendini net göstermiyorlar o yüzden tahmini konuşuyorlar bazı durumlarda
Baobap 17+5 erkek😊 aşırı hareketli. Gözle görünüyor bazen hareketleri. Çok tatlı bir duygu❤️ İlk trimester de yaşadığım sıkıntılar bitti. Her şey yolunda şimdilik😊
annepanda Thysn23 eşimde yuksek lisans yapiyor bende.. eee çocuğum simdiden eğitim hayatina atildi 🤣 esim kopya cekerken ona yardim ettik online da.. bizim minnoş bi hareket bir tekmeler.. oda heyecanlandi.. 🤣🤣😁
20oz oykuduru21 ya 8senedir evliyız kızımız olursa umay ismini vercektik oglumuz oldu ilk şimd 2’5yaşinda çok şukur şimdi kızımız olcak 8senenin hatrına isimden vazgecmedik umay takcaz hayırlısıyla 😊