oykuduru21 Thysn23 19+3 nisan annesiyim kısmetse 🌸 iyi gidiyor çok şükür kızım kıpır kıpır maşallah 😅 sizin nasıl gidiyor kaç haftalıksınız
ulviyedemirbas2 Thysn23 bizde 19cu haftadayız inşallah Nisan da doğum olacak bel bacak kasık ağrıları cok en cokda gece oluyor kusmam da şukur geçdi hafifledim
Angels-35 oykuduru21 ben 22 haftalığım ilk defa bugün biraz hissettim 🤦♀️ Herkes 14 de 16 da hissettiğini yazıyor bende tık yok üstelik ultrason da bebek çok hareketli doktorum herseferinde söylüyor ben neden hissetmiyorum acaba🙈 nasıl hissediyorsunuz peki pıt pıt şeklinde mi daha mı net ben ayırt edemiyorum bir türlü
Betus-27 2-3 gündür hafif karın altı ağrısı haricinde iyiyiz çok şükür 😅 18 haftalığız kıpırtılarını daha çok hissetmeye başlıyorum artık tekme felan 1-2 kere oldu ne zaman daha kuvettli oluyor acaba 😍
Sevilay7 15+1 olduk ilk bebegimiz 24 yaşındayım doğum mayısta bende babasıda mayısta dogduk🙏😍 daha cinsiyeti kesin olarak ögrenemedik 12 haftalıkken tahminde bulundu kıza benziyor ama degilebilir dedi değişende çok oluyor bilmiyorum hayırlısı olsun artık
Thysn23 Sevilay7 hayırlısı olsun evet değişebiliyor ama benim ki iki dır gidiyorum aynı değişmedi doktor kıza benziyor dedi😊
Thysn23 oykuduru21 benim de bir haftadır hareketli maşallah uzanınca dönüp dolaşıyor bazen yıldız kayıyor sanki 😄
Fatmaada2015 Bizimde Mayıs’ın ilk haftası 17.haftadayız kızımla bir oğlum bir kızım wardı bu 3. Olucak inş
Thysn23 Fatmaada2015 maşallah allah bağışlasın ne güzel benimde 8 yaşında bir oğlum var ve nasip olursa bu da kız olacak
Thysn23 O ağrılar bendede oluyor rahim büyüyor bebis büyüyor bende 19 da daha net hissettim hareketleri şu an da kıpır kipir😀
Sevilay7 Thysn23 valla canım ben önceden böyle cinsiyet değişen hiç bilmezdim diyen olmazdı ama kuzenime kesin kız dediler 5 ayda erkek dediler ablamada hep kız dediler dogumda erkek cıktu🤔
Fatmaada2015 Thysn23 amin cümlemizin ama siz baya ara wermişsiniz benimkiler peş peşe oldu 3.Düşünmüyordum ama çocuklar çok ağladı çok istedi mecbur olsun dedim
melmural @oykuduru21 doktor çok hareketli dedi daha 12.haftada 🙈 zıplıyordu aşağı yukarı ultrasonda 😍
Thysn23 Sevilay7 bende bilmiyordum ama etrafta duyunca kız dediklerine doğunca erkek çıktı dediklerinde ben şok bazen kordon kapatıyormuş ya da onu bebegin pipisi sanıyorlarmış 🤭sizinkide buyuk şok mu supriz mi olmuş ne desem bilemedim
Esilam2016 Sevilay7 ya bende bunu sorcakdım kızı erkek sanıyorlar ama erkeğe nasıl kız diyorlar sonuçd bacak arası net görünüyor bunu anlayamıyorum nasıl göremiyor doktor 🤔