Mutluuyuvaa Hanımlar çok fena sivilce döküyorumm lütfen çözüm söyleyin günlük rutin söyleyin çok fena ya 😭😭
misraerol Mutluuyuvaa Hey Center Neutrogena Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli 200 Ml bunu kullan cok işe yarıyor
Tuba04 Mutluuyuvaa kendi haline bırakın bende göz göz kocaman çıktı bi süre sonra gidiyor cildinizle çok oynamayın
Sevilay7 Mutluuyuvaa canım hormonsal diyorlar bnimde cıktı kocaman kocaman kimisi diyor kız annelerinde cıkar cinsiyet belli degil ama senin bellimi
Mutluuyuvaa Sevilay7 evet canım benim oğlum olacak inşAllah hiç alakası yok bence onunla kayınvalidemde de var ış eşime hamileyken 🤭
Mutluuyuvaa misraerol kullanıyorum canım 1 aydır ara ara geçiyor sonra bi anda çıkıyor siz tonik nemlendirici falan kullanıyromusunuz? Ve şu titreşimli kıllı fırçaları kullanıyormusunuz iki gün önce kullandım sanki arttı ondan sonra
misraerol Mutluuyuvaa fircalı olanı kullanıyorum gozenekler dolu oldgu icin ilk basta azdırabilir sivilceleri ama bir sure sonra azaltmaya baslıyor
Hmsanne1 Aynı dert bendede var bacım heryanım sivilce dolu herkes dalga geçiyor kızın olacak çirkinleştin diye bende post açaçacktım benden önce davranmışsın 😂😂😂😂 😩
gulbahar0505 Hmsanne1 Valla cinsiyetle alakasi yok kuzum oglum olucak ama ilk defa kendimde bu kadar cok sivilcr gordum resmen yanaklarim alnim cenem gecmek bilmiyorlar herkes dalga geciyor erkek guzellestirir derler seni cirkinlestirmis diye 😂😂
Deryabsrn Benim de öyle çok sivilcem var ama bisey kullanmıyorum geçmesini bekliyorum her gün bir tane daha cıkıyor🙈