Betulnuri Kızlar 60 ta hamile kaldım 15 haftalık hamileyim şu an kilom 66. Doktor fazla dedi kilo vermek için ne yapmalıyım önerisi olan var mı?
Asyakuzusu Betulnuri Gebelere özel diyetisyen desteği almalısınız. Onlar sadece çocuğa kilo aldıran bir program düzenliyor. Bizim tavsiyemizde olmaz. Büyük risk olur.
pitircikannesi1 Betulnuri hamur işi tatlı abur cubur pirinç gıdalardan uzak dur. Süt yoğurt kuru yemis sebze et balık tüket kuzum. Zararlı şeylerden uzak dur
aezgi Betulnuri şekerin olabilir canım biraz fazla almışsın heleki son zamanlarda daha cok alınıyor dikkat etmende fayda var
Betulnuri Aysun1983 evet ben rahat edemem diye düşünerek kadın doktor seçtim hatta ilkinden memnun kalmayıp değiştirdim doktorumu şimdikinden memnunum çok şükür o uyardı böyle olmaz dedi 😂
Betulnuri aezgi kuzu benim şekerle hiç alakam yok gram tatlı yiyemiyorum tatlı şeylerden de uzağım. Evlenirken stresten baya kilo vermiştim evlendikten hemen sonra hamile kaldım biraz rahatlayıncada hamilelikle kilom arttı
livasmomm Betulnuri 15 haftalikta 6 kilo fazla canim çünkü ileriki haftalarda aslinda daha cok alınıyor… ben kilolu hamile kaldım 78 ile 🙈 ama şuan 31+6 haftalik olduk 82,5 oldum yani 4 buçuk kilo aldim… doktorum bana en başından kizartma hamur işi ve şerbetli tatlilardan uzak dur dedi onu dinledim o sekilde koruyorum az kaldı doguma zaten 😊
Betulnuri livasmomm yaa maşallah doğuma çok çok az bir kilo alarak gidiyorsunn. Allah bir sancıda kurtarsın inşallah ♥️ benim işim zor desenee 😏
Zynpela Betulnuri Asyakuzusu evet Merve hanım çok iyi gerçekten ben de ondan online diyet alıcam inşallah faydasını görürüm
livasmomm Betulnuri Aminn inşallah cümlemizi 😊 yok olur eğer dikkat edersen abur cubur azalt yürüyüş yap merdiven in çık yani aktif ol gün icinde riskli gebelik değilse tabii.bol bol da su halolur allahın izniyle
Baobap Betulnuri vermek için değilde almamak için uğraşın bence. Öncelikle bol su içmekle başlayabilirsiniz. Yağlı şeyler, ekmek, hamur işleri, abur cuburları komple çıkarın hayatınızdan ve muhakkak yürüyüş ya da benzeri bir spor yapın düzenli olarak.
Aysun1983 Betulnuri etraftaki kaç arkadaşıma kilona dikkat et diyen varsa oda kadın doktor oluyor genel de ben karışan erkek duymadım henüz burada bunu yaşan varsa bilemem tabi