Cnsugur gamzelim2234 yok kız nerdeee 34 haftalğım hatta haftaya kontorolum var 35 hafta olcam belki o zaman alır nst ye doktoruma çok güveniyorum çok tecrübeli asla pimpirikli değil rahat adam😄
Cnsugur deniiizz ben asla atlet giyemiyorum ya tişortların swetlerin altına yaz kış giymem giyersemde sade atlet giyerim üzerime bişey giymem iki kat olunca rahatsız oluyorum😃
deniiizz Cnsugur ben atletsiz duramam kışın😬 bide son haftalarda belini karnını üşütme bebek gazlı olur diyorlar o yüzden dikkat ediyorum 😄
Narin1 Gozde2625 bende buz yemek istiyorm kıtır kıtır ama eşim izin vermiyor diyor doğuma yakın hasta olacan🙈😂
Gozde2625 Narin1 benimki asla bırakmıyor ya 🤦🏼♀️ Her şeye karışır oldu onun adını ulu kaynana koydum artık🤣 baş edemiyorum
ESMAARAS Cnsugur ben esım kızıyo cam acıyorum bu havada gızlı gızlı 33 haftalıgım sogu cok sevıyorum daha rahat nefes alıyorum :)
EkinCenik Cnsugur aynı normalde çok üşüyen biriyim ama bazen donmuş jel pedlerle oturuyorum jel eriyor ısınıyor benim ellerim hala alev alev yanıyor 🤣 ensem sırtım yanıyor hep.
Melikeakkc Cnsugur bende öyleyim hergün kavga ediyoruz üstünü ört soğuk ev diye ama ev çok sıcak bana göre
EkinCenik Cnsugur şeker yükleme yapıldı her şey normal zaten son zamanlar oldu böyle gözle görünmüyor ama sanırım ödem var ondan oluyor 🤷♀️