Abcxyz Mujizam aklima tasarım diye bi sayfadam yaptırdım ben kapıda ödeme çok da güzel geldi ürünlerim açıkcası böyle beklemiyordum
Elifyali Mujizam genelde kapıda odeme olmuyor bende arastryorum da… Heo isne ozel oldugu iicn havale ya da eft diyolar… Size yardimci olan arkadaslrin dedigi sayfayi bende inceleyim😂
busbus35 Daha yeni sipariş verdim hediyelik çarşısı diye Instagram hesabından kampanyada mis ama daha gelmedi taslak atcak pazartesi 69 TL kargo ücretsiz tulum takım
Mujizam Elifyali Ben stilim sensin diye sayfada çok çok beğendim ama o EFT havaleydi onun gibi içime sinmiyor başkaları araştırıyorum bakıyorum inşallah bulurum gönlümdeki ni
Elifyali Mujizam bnde o sayfaya bakiyorum begendigim model var biraz dha zaman gecsin diye bekliyrm… Ora damusteri memnniyeti cok fazla ve bana birkac kisi tavsiye etmsti havale de olsa ordan olustrcm sanrm siparişi
Mujizam Elifyali 14 günden fazlada geliyormuş belki daha uzun sürede gelir doğumun az kaldığı içinde makul gelmedi bana ama çok güzel takımları
Seval22 Mujizam ben tuğbakuğu ınstegram sayfasından yaptırdım ama çiçek sepetinde de varmış sonradan gördüm hem daha uyguna
Elifyali Mujizam him anladm evet 15 gun hazirlanma suresi demislerdi… Benm zamanm var… Umarim sizde gonlunuzden gecen gbi icinize sinn bir sayfa bulur yaptrr snz.