Hanz Aysen1 benimde oyle ya yarın 27 haftalığız hareketleri yavaşladı bende çikolata falan yedim bir oynuyor duruyor sonra burada bekliyorum bende merak ettim
Aysn6767 Aysen1 kac tane post acılmıs su durum icin niye böyle oluyor ya valla düşünmekten yoruldum 😞 ve bende aynı durumdayım 2 gündür kızım tembellik yapıyor ve arada ettiği hareketler de vajinada sanki zonkluyor resmen 27+1iz
aysedemirucar Arada olur merak etmeyin onlar da canlı yoruluyor dinlenmesi lazm benim de o haftalarda yavaştı şimdi kıpır kıpır masallh 29+6dym hayırlısı ile
AyGC Kızlar selam 26 ya giriyoruz yarın benim de bugün yavaşladı sabah yatarken hissettim diyebilirim sadece
Hanz Ya benim birde bazen vajinam zonkluyor acaba oynuyormu diye düşünüyorum normalmi anlamadim valla bende doktora gidince soracağım boyle devam ederse
Ebru555 Dmekı hepimize oluyo bu haftada normal dır ozman ya baksana hemen hemen hepimiz aynı haftadayıx
Fatoos Ebru555 kızlar büyük ihtimal bebeğinizi hıçkırık tutuyor hareketler düzenli ve eşit aralıklarla ise hıçkırdığı anlamına geliyormuş bende 30+3 teyim bende de aynısı oluyor vajina kısmında tekmeliyormuş gibi hissediyorum