Alwayshope Doktor kesemin şeklini çok beğenmedi gibi çok iyi değil çok kötü de değil sadece kesede girintili çıkıntılı yerler var dedi onun için iğne fitil falan verdi ama eve geldiğimden beri aklımdan cıkmıyo sizce kesemin şekli çok mu bozuk ? Son adet tarihine göre 6+5 olması gerekiyordu tüp Bebek ama 6+1 çıktı kalp atışı da var ama dinletmedi şu an çok küçük zararlı olur dedi. https://imgyukle.com/i/YysFKM
Deryalbr Alwayshope hiç korkma bebegını engelleyecek herhangi birsey yok. Gayette guzel bir kese bebegın zaten buyudukce kendine göre kesede fazla gelen yerleri iter. Sen kendinide üzme bebegınıde üzme. Yorma ilk zamanlar ilk üç ay agır temizlik poset falan taşıma bu tüm hamıleler için öyle. Sağlıkla kucagına almayı allah nasıp etsın inşallaah
Meneksekara Alwayshope merhaba benim ilk gebeliğim çok tecrübeli değilim ama benimde kesem böyleydi doktor bana böyle birsey söylemedi bu zamanlarda dinlenin biraz dikkatli olun belki başka doktora gitmek faydalı olabilir 😊
-rabiamahmut2021 Alwayshope cnm daha cok yenı hamılelıgın nereden cıkarmıs bu doktor bozuk dıye rahmun daha seklını bıle almamıs ya ne alaka bozuk demıs
Buse_00 Alwayshope rup bebek mj kurban olurum verene kiyamam bizi biz anlarız hic korkma istersen başka doktora git bunlari demeden bakalim o ne dicek
aysedemirucar Bu hamileleri doktorlar neden bir rahat bırakmıyor ya stres yapmayın Rabbim ömür verdyse inslalh olur sadece dikkat edin bence iş güç yapmayın benim de ikizdi birisini kayıp ettm boş kese dgerini de düşürebilir dedi duphaston pregosteran iğnesi faln verdi beşinci aya kadar iceceksn dedi ben iki hafta fln içtm hp ölç içmekten biktm dedm en gzueli iş güç yapmamak beşinci ayına kadar iş güç yürüyüş fln yapmadm sadce yemek yaptım ev temizliği kalsn dedm Elhamdülillah şu an 29+6dayz Allh insallh sağ salim kucağımiza almayı nasip eder hepimze mutlu bir hamileden mutlu bir bebek doğar kesinlikle kendinizi üzmeyin tevekkül edin dikkat edn devami gelir inşallah
Alwayshope aysedemirucar amin inşallah öyle tabi de doktor da çok kötü bişey demedi sadece kesenin şekli şöyle böyle deyince biraz tereddüt ettim belki aynı durumu yaşayan başka arkadaşlar vardır beni rahatlatırlar diye yine de teşekkür ederim allah razı olsun
Kralice23 icini ferah tut ben kese bozuklugundan kurtaj oldum sekli tamamen gitmisti kanama alanindan bebek gozukmuyodu artik seninki gayet iyi gozukuyor. Doktorlar bazen en kotusunu konusuyor. Bak sende emrbyo bile gozukmus uzulme boyle denilip saglikla doguran bi ton insan gordum burda 😚
Elfylmz032 İlk gebeligimde kayan yıldız gibiydi düşük tehliken var demişti 1 hafta yattım kese de duzelmisti ve buyumustu kızım tutunmustu çok şükür , içini ferah tut kesen gayet güzel bence , için rahat etsin istiyosan bol bol dinlen
Alwayshope Meneksekara aslında baya iyi bi doktora gidiyorum kendisi riskli gebelik uzmanı ondan dolayı detaycı 😂
Alwayshope -rabiamahmut2021 aslında iki doktor söyledi bunu ikisi de farklı yerlerde çalışıyor bi de son adet tarihimle de uyumlu olmayınca cok üzüldüm bende
Pelin- Benimki de buna benziyordu 21. Haftadayım normal gidiyor çok şükür arkadaşım da hamile onun çok daha Farklı görünüyor kesesi, başka bi doktora daha görün derim
Alwayshope Pelin- sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏼 İki farklı doktor söyledi bunu ama bilemedim bende
-rabiamahmut2021 Alwayshope sen bol proteınlı besınler ye cevız badem falan ınsallah duzelır cnm banada basta dedıler yok degerın dusuk yok dıs gebelık yok bos gebelık ödümü kopardılar valla Allaha bırakınca hersey halloluyor hamdolsun 🤲🏻😍
Deniz1634 Alwayshope canım hiç stres yapma ben 28+6 yım kızım hala son adet tarihimden bir hafta geri gidiyo her doktor randevuda bir hafta geri soyluyo olsun sağlığı iyi ve gelişimi şükürler olsun ki iyi sende bebeğinin tadını çıkar sıkma canını.