EdaM2358 burcu_1322 aynen ama filminde etkisi olmuştur bence çünkü verdikleri ilaç tüpleri açıyormuş, ufak bi yapışıklık dahi olsa o engel oluyor.
serozzz Gun icinde lekelenmem gecmisti. Ordaki hemsire 3-4 gun iliskiye girme, 1 hafta agir kaldirma demisti.
Canan123 burcu_1322 Beni kontrole falan çağırmadı hemen hemen aynı zamanlarda çekilmişiz hatta aynı şekilde yumurtlamamız oluyo haşiba çünkü ben de 2 gündür bi ağrı hissediyorum yumurtlamadan şüphelendim
burcu_1322 Canan123 aynen canım benimde tüplerim açık ama enfeksiyon çıktı antibiyotik kıllanıyorum iki kaşığımda da hafif ağrı var
Tatlimm_tatlimm Kızlar burda çocuk sahibi olmak isteyip olamayanlar varsa bilmiyorum tesadüf mü ama benim adetlerim 2 3 ayda bir olurdu o şekilde hamile kaldım ama hamile kalmadan önceki ay civanperçemi içtim bence onun faydası oldu
Canan123 mavi0811 hsg çekildiğim ay hamile kaldım diyenler çok olmuş, yumurtlama dönemim geldi hala bitmedi ondan meraklandım
mavi0811 Canan123 bende cekildim kuzum ama esim yanımda degil malesef o yuzden deneyemiyorumki dogruluk payını göreyim
Canan123 burcu_1322 kime yazmıştınız etiketleyin isterseniz. Bana diyosanız ben daha 1 hafta önce çektirdim bende gebelik yok
Hatice35 Canan123 benim iki üç gün sürdü zaten iki üç gün sürmesi normal ama hala kanaman varsa bence Bi dokturunla görüş
Canan123 Hatice35 şükür bugün bitti. Başta lekelenme gelip sonra kan gibi grlince korkmuştum hsg öeken radyolog da birden boşalırsa acile git demişti ama şükür bitti son kalanı attı heralde birden