Rabiaalver 9 ay 11 gun once cennete bir melek yolladim 32+4 haftalıktı simdide 5 aydır istiyoruz olmuyor hormonlara baktirdim troid degerim 00 di boylr olupta hamile kalanlar varmi veya bunun ilacini tedavisini olanlar bilgi verirseniz sevinirim
DenizGzm Rabiaalver canım bununla ilgili bi tavsiyem yok ama postunu görünce bi hayır duası gibi sana dua etmek geldi içimden Allah’ım kalbine gönlüne göre versin inşallah rabbim dualarını kabul etsin nerde nasıl ne zaman kısmetin varsa hayırlısıyla olsun inşallah🤲 kendine iyi bak Allah’a emanet ol 😇
Sineemiis Rabiaalver canım 00 olması troidlerinin çok hızlı çalıştığını gösterir ilaç kullanıyor musun ?
Mormenekse Rabiaalver dahiliyeye giderseniz düzenlerler ilaçla tiroid hamile kalmak ve hamilelikte cok önemli
Rabiaalver Sineemiis iste yeni kullanmaya basladim kuzun bakalim insallah bu ay kalirim ama sanmiyorum
Rabiaalver Mormenekse biliyorum kuzum zaten gittim dahiliyeye ilac verdi ama hemen hamile kalmak istiyorum
mrsflowers Rabiaalver benimde çok yüksek ilaç kullanıyorum düzene girdiği zaman hamilelik dene çocuğun gelişimi açısından çok önemli tiroid ben değerlerim düzeldi denedik bu ay inşallah olur ama şimdi de sanırım idrar yollarımda enfeksiyon var yanma hissi oluyor napcamı bilmiyorum 🥺
mrsflowers Rabiaalver 50 ye çıkmıştı 😒 şimdi normal değerlere indi hamilelik için sorun yaratmıyor çok şükür
Rabiaalver mrsflowers kuzum valla benim 00 cikti iste ilac verdi bakalim tekrar kan ver dedi saglik ocaginda oyle gel dedi en azindan gelip burda bi gun daha beklemezsin dedi bakalim insallah iyi olur yaa cok istiyorum ve cok yoruldum rabbim tez zamanda kucagimizi doldursun insallah