Tugba81 Nese1453 Sürekli olarak uyku hali 😊 Sizde de bebiş ne zaman doğacak diye düşünce var mı bu yıl mı yoksa 2021 e mi kalacak diye 😊
Minik2829 Nese1453 benimde kasık ağrim var.oturup kalkarken yatarken sağasola dönerken😲😲 bende aralik sonu doğucak gibi hissediyorum.
imren91 Nese1453 İş yapınca bel ağrım fena vuruyor😕 bebek sürekli toplanıp kasılıyor sancım oluyor . Sürekli açım bende . Yemeği yiyorum 1 saat sonra yememiş gibi oluyorum. Bide 2021 e kalacak mıyız onu çok merak ediyorum😁bebeğim de hala dönmemiş
Papi Nese1453 kuyruk sokumumda ağrı var oturup kalkarken biraz sabırsızlık var inşallah 2021 annesi olmayı umut ediyorum 🤷🏻♀️
Nese1453 Aysubaburhan Açlıktan bende çok çekiyorum gecenin üçünde beşinde uyanıp yemek yiyorum böyle bir açlık olamaz garip olan ben kilo almıyorum bebeğimde 2200 nereye gidiyor yediklerim 🤣
Nese1453 Tugba81 İnanın çok merak ediyorum bende sürekli bunu düşünmekten bile uyuyamıyorum bazen 🤷♀️ sanki 38 haftalıkken gelecekmiş gibi hissediyorum.
Esrayd Nese1453 aynı bende sizin gibiyim çok yiyorum herşeyden yiyorum. Ceviz,muz,kaşar peyniri bebeğin kilo alacağı şeyleri de yiyorum kızım 2300 alamıyoruz kilo 😂
Nese1453 Minik2829 Aynı sorunları bende yaşıyorum ama doktorum normal dedi ama inanın doktora inanasım gelmiyor 🤣
Nese1453 imren91 Doktora gittiğimde bebeğimi gördüğüm an soracağım her şeyi unutuyorum 😂 sonra hastaneden çıkıyorum bütün sorular aklıma geliyor pozisyonunu sormayı unuttum mesela 😂
Cicilibicili Nese1453 çok ağırlaştım ve iş vs yapmak artık gerçekten zorlaştı. Mide yanmam ve geceleri uykusuzluk da epey bi zorluyor beni 😢
TDE Nese1453 aynı ben:) sinir oluyorum kendime ama şöyle buldum çözümü aklıma soru geldikçe telefonun not defterine kaydediyorum odasında teker teker soruyorum :) son iki aydır böyle yapıyorum en azından 😊
Esrayd Karın sertleşmesi,sürekli acıkmak, gece uyuyamamak, bel sırt ağrıları, ve çok terlemek daha sayıyım mııııı😂 ama kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorummm canım kızıma 😍
Nese1453 Esrayd Bunları unutucağımız günlere az kaldı belki de sızlanmalarımızın bütün sebebi onlara duyulan özlem 😍
BurcuKoktas Bolcaa uykusuzluk ama hep bir uyku halii ve sürekli yemek heme hissi kızlaaar birde 2020 mi 2021 mi doğacak merak var 😀
Nese1453 Esrayd Bazı tanıdıklar görüyor 5 6 aylık sanıyorlar bazen zaten minyon tipim var kızımda benm gibi olucak sanırım 😂
imren91 Esrayd Ay bizde 2300 üz. 😅bu hafta yüklendim 1 haftada 1 kilo aldım şaka gibi. 2 aydır dikkat ettiğim kilolar pat diye geliyor😅inşallah işe yarar da
Esrayd imren91 ben kiloya falan hiç dikkat etmedim alabildiğim kadar aldım da kızım almamış işte 😂 sağlıklı doğsunlar da enn önemlisi o canım
Nese1453 imren91 Keşke yüklenince bende alabilsem ama alamıyorum bir öğün atlasam iki kilo birden veriyorum ama geri alamıyorum öncesi de böyleydi 😐