Yldz3 Kızlar karnım sertleşip geri düzeliyor hatta bazen öyle bir sertleşiyor ki nefesim daralıyor arada bir yalancı sancılarım oluyor mesela geçen gece uyuyamadım baya sancılandım adet sancısı gibi sizce bu normal mi yoksa erken doğum belirtisi mi ?
Mom092 Yldz3 34 haftalığım bende aynı seyleri yaşıyorum aşırı sertlesiyo nefesimi kesiyo ama saniye suruyo geri duzeliyo anlamadim valla heralde yalanci sancilar dunde adet sancisi yasadim resmen 😣
Yldz3 Mom092 geçmiş olsun canım beni uyutmayacak kadar sancılandım canım geçen ben ama üşütmeye bağladım üstüm açık kalmış gece merak ediyorum acaba normal mi yoksa erken doğum belirtisi mi
Mom092 Yldz3 valla canim arastirdim yalanci sancilarmis ama dun cok korktum 1 saat boyunca surdu sanci 5 dk da bir geldi gitti heralde dogum dedim ama gecti şükür bugun hic olmadi blmiyorum ya insan korkuyo. Ayağını falan usuttuysende olabilir ben corap giymiyorum sicak diye cok yanlis aslinda 😓
Yldz3 Mom092 aynen canım benim de uzun sürdü gece bitmek bilmedi insan korkuyor gerçekten aynen ama yanıyorum hele geceleri o yüzden hatta bazen su içinde uyanıyorum
Mom092 Yldz3 bol su icmek gerekiyormus bu haftalarda daha dikkatli olmamiz lazim canim insallah sag salim kavuşuruz 🤲🏻