Pirayem Metal Kutuda Çikolata Yaptıranlar Nerde Yaptırdınız? Hacı şerif ve çikolata atölyesi dışında önerisi olanlar var mı
Busramusti Pirayem instagramdan bir sayfa takip ediyorum ordan yaptırmayı düşünüyorum ben sizede fikir olur belki sayfanın adi @laresparty güzel gorselleri var
Ttugbatrn Pirayem madlen bebek cikolotası sayfasından yaptırdım canım 🤗 sipariş verdiğim gün kargoya verildi hemen ertesi günü de elime ulaştı gayet memnun kaldım tavsiye ederim 🤗 benimkiler bunlar
Pirayem minikcasper hayır hayır ondan değil istediğim çikolata kutusunun 48 adetli olanı 105 TL bence çok adete göre
minikcasper Salser1985 bilmiyorum görüşmedim henüz ama belli saatten önce verince o gün kargoya veriyolarmış artık kargo ne zaman getirirse 💁🏻
ironbaby Ben bebek için değil ama damat bohçası İçin yaptırmıştım çiçek sepetinden, Pelit marka çikolata koyuyorlardı ambalajların içine, lezzetliydi de içi de çoktu.
KubosM Pirayem Dökmeci çikolatada yaptırdım canım sipariş verdikten 4 gün sonra elimdeydi ürün.Tadıda gayet güzel