masallarin esmerella_06 sirt agrisi bgn bndede basladi bnde acaba ters bi hareketmi yaptm dedim nasl bi agri acaba
Ayseunal_ Ben de 7 haftalık hamileyim bende kasık ve bel ağrısı çok oluyor ilk olduğu icin en küçük agrimda korkuyorum😀
Nisanur18 Ayseunal_ bende bugün 7 hafta girdim ve çok kasık ağrısı ve karın ağrısı girdi. Yatıyorum çok yavaş geçiyor baya endiselendim.
Nisanur18 Nisanur18 hatta sağ tarafta sert topu gibi bir şey hissettim kasık olduğu yer Allah bilir belki kafama çok taktım veya 7 hafta girdiğim için normal mi acaba bebek büyüyor mu?
Hayris90 Ben de 7+1 hiç bir belirtim yok desem yeridir🥰 sadece zorla yemek yiyorum canım hiç bişey istemiyor🤦♀️Böyle olan var mı?
Basak0503 Hayris90 bende 7+1 im. Bende de aynı şeyler var çook nadir de mide bulantısı anlık gelip gidiyor
EbruAslan Koku hassasiyeti çok fazla sürekli her kokuya midem bulanıyor. Hazımsızlık sorunuda çok yaşıyorum mideme sürekli oturuyor gibi yediklerim 😢
Hayris90 Basak0503 İkimizde aynı zamandayız desene🥰kalp atışını duydunuz mu? Biz Cuma gidicez🤲🏻 en son gittiğimizde keseyi görmüştük🙏🏻
Basak0503 Hayris90 kuzum geçen hafta keseyi de gördüm, kalbini de duyduk çok şükür 🙏 rabbim hepsine can kan sağlık versin kuzum duyarsın büyük ihtimalle🥰😍