[silindi] Gizemshn ya aldim da bu listeden sonra biliyomusunuz, geldi bi de 🤦🏼♀️ Kullanamazsak birine hediye ederim olmadi. Bi bakalim bizi neler bekliyor onu da yasayip gorucez heralde
Eminik Sibelezgi Dr 9 Nisan dedi 40 hafta o zaman ama sezeryan olduğu için bide erken doğum riski var 37 görebiliriz inşallah
Hatice-ts Mart2021annesi bu benim 3. Gebeligim 1.38 hafta ölü doğum 2. 16 hafta düşük bu 3. 22 haftalik
babyceylan Zgeylmaz Zgeylmaz 23+2 yiz erkek annesiyim nasipse hicbir şey almadık hala şuan için alınan tek şey ilk hamileliğini öğrendiğimde aldığım.emzik ve emzik kutusu o kadar. Abisinden kalma her şeyi var sadece 0 6 ay arası 2 çekmece kıyafeti var bol bol kullanırız rahtbrahat 34. haftaya doğru yıkama ütüleme.yapilacak 10 tane zıbın çorap ve ağız mendili tek alınacak küçük paşaya o kadar her şeyi var şükür.
Bernanisa Zgeylmaz iyi gidiyor. Ben Ocak sonu Şubat başı alışveriş yapmayı planlıyorum erken geliyor bana şimdi yapmak. 25 haftalığız bakalım Mart 21 gösteriyor doğum ama Mart başında gelirmiş gibi hissediyorum
Edibaby 26+6 yım mart 9 son tarihimiz ama ben eşimin doğum gününde 24 şubatta doğurmaya odaklandım😂 tüm odası hazır kıyafetlerinin yarısını hallettik bişeyimiz kalmadı gibi :)
eslemozge Yasmink merhaba bende de aynı durum söz konusu 2. Gebeliğin olmasına rağmen çok tedirginim. Zor dönemden geçiyoruz Covid nedeniyle bu sebeple anı bir durum olacakmış korkusu yaşıyorum nedense.
Yasmink eslemozge evet işte o yüzden Alşah nasip ederse 8.ayda almayı düşünüyorum hayat bu ne getireceği belli olmaz