Zgeylmaz Eee güzel anneler hazırlıklar ne durumda temizlikler kıyafetler odalar ben artık başladım bişeylere sizde durumlar nasıl bakalım ❤️🌷🌺
halitefe Zgeylmaz 27+5 iz Mart 1 görünüyor bakalım ama şubata bekliyorum ben oğluşumu hamileliğin en rahat dönemindeyim galiba 🤗🤗
Anne18 Zgeylmaz 21 haftalığım bende kıyafetlerini alıyorum eğitici kitaplar alıyorum. Odasına bakmaya başladım kısmetse alocaz bakalım 💕
[silindi] Zgeylmaz covidin bir bucuk ayini tamamladik pazartesi temizlik var evde insallah, sonra da haftaya kadar sifonyer gelir heralde. O arada odayi boyayacagiz temiz ama yine de bi beyaz gibi acik gri gibi temiz olsun diye boyayalim dedik insallah. Sonra da zaten yikama yerlestirme isleri yavas yavas yapariz diye planladik. Her gun biraz biraz yapsak tamamdir, su an yavrunun odasi depo gibi aldigimizi oraya koyduk. Bi acilsin istiyorum. Bi yandan da hastamiz var asiri hevesli degilim, herseyin pozitif ve herkesin saglikli olmasi icin dua ediyorum 🤍 kaygim heyecanimin onune gecince de bebegime haksizlik yapiyormusum gibi hissediyorum bazen.
Melike48 senakhrmn canım bende 23+3 teyim 31 mart gösteriyor uygulama ama sezeryan olacağım için ilk sezeryandı mart ortasına düşüyor
Nrshh halitefe benimde oğlum olucak ve 1 Mart görünüyor aynı duruumdayiz 😍 ama Şubat sonu gelirler sanki ya da erkek bekler diyorlar bilemiyorum 🙄
mucizemi_beklyrm 25+3 olduk bizde 😇 kıyafetler ve beşik hazır yıkamak, ütüleme için de erken diye bekliyorum
cipiti Gizemshn henüz tamamlamadik ama aldıklarımi yazayım şuan e bebekte indirim var ordan aldım dün birazinida bakmanızı tavsiye ederim Bebek arabası ve puseti Beşik Nevresim takımı 3 battaniye 2 hastane çıkışı 1 yenidoğan takım 10tane zıbın aldım yenidoğan 3 aylık ve 6aylik 3-6 aylık altlı üstlü takım ve tulum var ama biraz daha alacağım doğumdan sonra büyümesine göre Islak mendil stokluyorum şuan a101 de 10tl üzeri alışverişe 4lu unibaby ıslak mendil 13 TL geliyor Şampuan tırnak makası temizleme mendili Alt açma örtüsü Bı kaç tane peluş oyuncak 🐣🐣 Emzirme sütyeni aldım e bebekte 12 TL düşüyor şuan
Bdp Gizemshn sepet , bebek arabası, baby nest , reflü yatağı , ağız mendili, battaniye iç zıbın , zıbın , tulum .alt üst takım , hastahane çıkışları , yelek,müslin örtü , bornoz , küvet ve files , çorap , bunlar aklıma gelenler ve aldıklarım
[silindi] Gizemshn benim markali haliyle aldiklarimin bi listesi var buradan biri sordugunda bana da iyi olur diye listeyi o sekilde yapmistim ama daha once uc kere falan attim atmayayim gene, biri profilime girse gorgusuz diyecek korkuyorum🤷🏼♀️
Zgeylmaz Gizemshn ben 3.6 ve 0.3 takımlar aldım biraz 0.3 olarak çok almadım iki tane yenidoğan takımızız var 3 tane tulum 2 tane takım aldım yeter diye düşünüyorum bunlar 3.6 büraz daha yaza denk geldiği için tulum daha çok aldım tabi yakımlar da var zıbın olarak 5 tane 0.3 aldım inşşallah yeter bakalım daha hediyesi de gelir sonuçta 🌸
Mart2021annesi 22 +3 deyım Mart sonu kısmetse ıns sezeryanla ıkıncı dogumum olcak bu hafta olabıldıgınce halsızım gozlerım agrıyır Hep kansızlık 9,6 ılacım yukseldı hayrsyla martı bekliyorum
Yasmink Mart2021annesi aynıyız ben de 22+ 3 üm ama hep korkudan bişey olursa diye hiçbirşey alamıyorum yapamıyorum😔
cipiti Zgeylmaz yavaş yavaş eksikleri tamamlıyorum eşim biraz isyanda 😂😂 ama ne yapalım hevesim gecmiyor
Anne18 Kuzeyufuk öyle mi mart sonu Nisan başı diyor doktorum bende hesap yapoyotum mart cıkmıyor evet Nisan ortası falan cıkıyor 🤷😆🙈🌼🧿💕
Gizemshn [silindi] Neden görgüsüz olacaksın canım isteyen bütçesine göre herşeyi alır at sen bana bakayım 😂
Mart2021annesi Hatice-ts son adet tarıhınız nezamn benım 1 Temmuz nısan 8 gozukuyor ama sezeryan olacağım ıcın Mart 25 30 arası
Betul5352 Zgeylmaz 27 + 2 olduk bizde oğluşla🥰 odası kıyafetleri herşeyi hazır bi ufak tefekler kaldı onları da aldımı tamamdır gerisi beklemekte 🤲🏻🥰
poyrazege111 Zgeylmaz bugun tam 25 haftalik olduk doktor 20 mart dedi tahmini dogumum bakalim daha hic bi hazirlik yapmadim diger oglumun bebeklik kiyafetleri var onlari yikar utulerim yavas yavas başlamak lazim zaman cok hizli gecti sanki bu hamileligimde