Vitaminimm Naznaz inşallah biran önce normale döner sAde Türk kahvesi iyi geliyor ama o da çok Etki etmemeye başlıyor artık 🙈
Naznaz Vitaminimm kahve çok tüketmemeye çalış canım kafein önerilmiyor pek ben hamile oldugumu öğrenince sigarayı bıraktım oda feci hazımsızlık yaptı çok meyve tükettim yogurt çok yedim rahatlattı baya
yelda Gulname Merhaba bazı insanların iç karnı geniş olduğu için karnı çok çıkmayabilir için rahat olsun bebişin sağlıklıysa sorun etmemek gerek. mesela benimde biraz fazla çıktı bende ona takılmıştım ama her insanın yapısı farklı 😉
hjertemami İnsan bunu dert eder mi ya 😄Keşke benim de öyle olsa valla 🙏🏻Hamileliğim boyunca hep bunun için uğraştım ... ama olmadı 😂
gamzeordu Merhaba ben 25. haftamdayım beni uuzn zamandır görmeyen hamile oldugumu bilmeyen kız biraz göbek yapmışsın dior. Ve inan bana patronum halen hamile oldugumu bilmiyor 🤣🙈bu hafta söylicem
gamzeordu Ama bebeğin kilosu boyu herşeyi önde gidiyor keşke ep öyle kalsa diceksin tanıdığım bir cok kişi göbeği yüzünden uyuyamıyor,yürüyemiyor sen düşün 🤗
Icot Zeynepemre Benim de 32.haftam ve aynen daha yeni yeni belirgin olmaya başladı üstelik kilom da yok 😃 görenler aa 3-4 aylık gibi aman hiç kilo da almamışsın fln diyor. Her görenden bu yorumları alınca nazar değecek diye korkuyorum valla. Bebeğimizin gelişimi de çok şükür normal. İç karnımız geniş demek ki. Bir de genetik benimki 😊😊
Zeynepemre Icot en güzeli böylesi. Şükürler olsun hamilelikten önce insallah kocaman birine dönüşmem diyordum 😂😂 öyle de oldu
Vildan007 Gulname ya İnsallah böyle devam edersen çünkü karın cıktıgında çatlaklarla sonra uğraşmak çok zor derler Bende 15 haftalık olucam gören gobegın g su yok 🙂
Kezu17 Vitaminimm aynı durumdayız😂 Ya daha 12 haftalığım , ilk gebeliğim ve hem göbeğim hem popom büyüdü. Eşim bile şaşırıyor şimdiden bu kadar çıkmasına karnımın😂😂
Icot Zeynepemre aynen çok şükür çok memnunum halimden 😊 şu halde bile zor hareket ediyorum daha büyük olanlara Allah yardım etsin 😕 şimdilik çatlak göbeğimde yok bacağımın üst kısmında önceden çok az vardı fakat onlar arttı ona üzülüyorum bir tek ☹ Lierac kullanıyorum ama aksatıyorum ☹ İnş göbekte çıkmaz diğeri artmaz.