Dilaraksknclk Merhaba anneler. 10 haftalık hamileyim ama canım çok çiğköfte istiyor . Yenilmemesi gerektiği yazıyor her yerde😒 siz ne düşünüyorsunuz bir dürümden bir şey olur mu ki 😔
gulbahar0505 Dilaraksknclk etsiz olsun bisey olmaz canim benimde canim hep istiyor haftada 1 kerede hep yerim 1 durum yani ama etsiz olmasina ozen goster
Aysglllll Etsiz olduğu sürece birşey yaptığını sanmıyorum çiğköftenin sonuçta et içinde çiğ kaldığı için sakıncalı dıyorlar. Valla bende her canımın cektiği zaman 1 2 dürüm yerim cnm 🤷🏼♀️
Myssr Dilaraksknclk etsiz olmalı ve yesillikleri kendiniz yikayp durum yapin yesillkkler riskli dışarıdan alınca
Aysun1983 Dilaraksknclk benimde canım dün çekti 1 tane etsiz yedim ama mesele benim için dışarıda ki ürünün tazeliği ve hijyeni Aslında yapmak o kadar zor değil baharatlar ile aynı tadı yakalamak mümkün kendin üşenmiyorsan kendi yap cnm
Annesininhatunkizi Dilaraksknclk dün eşimin arkadaşı yapmış bize de getirdi her cuma yapıp getirir. Ben yiyorum şimdiye kadar bir sorun olmadı bende. Sadece acı midenizi yakabilir. Bir de tuvaletinizi yaparken zorlanabilirsiniz.
drn05 Dilaraksknclk valla canımın tek çektiği şey 😔 o kadar bulantı ve kilo kaybından sonra canım çekmişken yedim bir kere etsiz tabi. Hazır komageneden aldı eşim. Sonraki haftada bir kere daha yedim. Şimdi direniyorum yememek için. Bakalım nereye kadar 😔😁 dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda şimdilik bir sıkıntı yok 🌸