Basak0503 Yorumlarını okuyunca cok dikkatimi çekti canm öncelikle insallah geçmiş olsun malesefki bazen doktorlarımız yanılıyor 😏 Ki Yaşatan allahm her türlü yaşatıyor benm de bu gebeliğim cok değişik oldu 1 oğlum var daha küçük 17 aylık şuanda Çok kötü grip gibi covid gibi hastalık gecirdim Daha doğrusu ben covid oldum sandım ve bu yüzden tomografi cekildim Temiz cikti görüntüm testimde negatif geldi ama ben şüpheleniyorum belki daha ciğere inmemistir diye düşünüyordm kendimde sağlık calisaniyim normal doktora gittim ağrım cok fazla diye o da antibiyotik verdi üstüne 1 hafta boyunca resmen bitki caylariyla geçti tüm öğünlerim … bu sırada adetm de 1 hafta geçikti ki ben antibiyotikten kaynaklı diye düşündüm kendim zaten ultrason bölümündeyim samimi olduğm doktorm gel bi bakim ne olur ne olmaz dedi belki gebesin dedi gebe degilimdir hocam spiral var zaten de yinede bak dedim veee ben şoook 5 haftalik gebe ciktim🤭🤣 Sonra kadn doğum doktoruma gittim spiral aldirmaya riskini biliyorsun kabul ediyorsan alicam dedi çünkü düşük ihtimalim de vardi spiral cekerken ben artık razı geldim bi yandan hicte hazir değildim artık allahm nasil derse dedim düşerse düşer düşmezse elbetteki o da bi evlat dedim… Boyle düşünme sebebide oğlum daha 14 aylık ve ben tomografiydi bitki çaylarıydi büyük ihtimal düşük yaparm diye düşünüyordm bildiklerim kadarı ile çünkü hem radyasyon aldm hem bitki çayı düşük yapar dedikleri icin o düşünceye kapildim, Gel gör ki 🤣Spiral çekildikten 2 gun sonra leke geldi heralde düşük yapıyorm dedim tekrar ultrasonda baktirdim hayatimın ikinci şokunu yaşadım meğer diğer bebegimin yerleşme kanamasıymıs 😍😍 Aralarında 5 gun 1 hafta gibi bi fark var …. Diyecegm o ki yaşatan allahm her türlü her şeye rağmen yaşatıyor 🙏🙏 Bol bol dua et 😍🤲🤲