Sevilay7 Evet canım farklı bunu yapan uzman bir doktor yapıyor ve bebegin bütün organlarına bakıyor onunla kalmayıp damarlarına kadar her yerini inceliyor ben 2 gün önce gittim ve anne rahminden bebeğe giden 2 tane damar varmış bebeği besleyen sağ da ve sol da benim onlara baktı hatta sesini bile dinletti şok olduk 🤣 kalbine beynine parmaklarına kemiklerine hepsine bakıyor hepsinin tek tek ölçümünü yapıyor beyinde su toplanması var mı kalbinde delik veya parlaklık var mı herseyine bakiyor damarları renkli olarak gösteriyor bebegın uygun pozisyondaysa çok güzel resimlerini veriyor normal ultrasondan farklı kime benzediğini falan anlıyorsun ve 1 saat falan sürüyor daha sonra bunları kağıda döküyor bize 2 sayfalık bi rapor verdi çok şükür bizim bebek te hiç bir sorun çıkmadı çıksaydı ona göre bi açıklama yapıyor doktor. Hamilelikte sadece 1 kere yapılan bir tarama bence yapılması gerekli bir şey biz özel bi doktora gittik kendi doktorumuz yönlendirdi biraz pahalı ama yine de insanın içi rahat ediyor imkanınız varsa özele gidin derim 😊