Sibell_16 28 haftalık olduk.halen bi isim bulamadık oğlumuza çok isim düşündük.en son dün eşimle konuştuğumuzda Cesur nasıl dedi ama ben bi emin olamadım.çok fazla kullanılan bi isimde değil sanırım bi fikir verirmisiniz ya isimsiz doğacak oğlumuz..
1Annee2 Sibell_16 cesur u ne yalan soyleyım begenemedım canım daha guzeş isimler var neden bulamadınkı isim baska dusundugun ısım varmı mesela Göktug Yavuz ismi bence cok guzel ıkıncı hamılıgımde erkek olursa bu ısımlerı dusunuyorum benım benım oglumun ısmı Kemal Yiğit (Kemal kayınpederımın ısmı) mecbur koydum🤣 yoksa Yiğit Eray dusunuyordum 🤣
Sibell_16 1Annee2 anladım cok iism dusununce boyle oldu esimde cesur koyalimmi dedi sorayim dedim bende burdan
1Annee2 Sibell_16 kayınbabamgıl Kemali kullanıyor kendı babamhıl Yiğiti 🤣 nereye gıtsem orada onu soyluyorum en cok kayınbabamgılle gorustugum ıcın kemali cok kullanıyoruz 🤣
ayseguler01 Sibell_16 biz oğlumuza Cesur ismini koyacağız inşallah. En azından çok kullanılan bir isim değil şu sıralar hep aynı isimler koyuluyor gibi geliyor
mucizemhu Sibell_16 Canım iyi düşünün bence sonra pişman olmayı cesuru kenara ayırın başka isimde bakın daha zaman var hani sonradan karar degişebilir diye diyorum çünkü emin degilsiniz🙂 ama tabi düşür ismide anlamı da çok güzel😊
nazeninhanim Sibell_16 bana epidural yapan anestezi doktoru oğlunun adını cesur koy demişti o geldi aklıma🤣 ben cihangir asaf koydum