Nusyaa Adetim 1 gün gecikti gün içinde test yaptım kenara koydum sonra baktığımda ikinci çizgi belirmişti yada gözlerimin oyunu mu. Eşime gösterdim oda gördü resimde belli olmuypr ama yinede bakarmısınız görebilecekmisiniz
SeldaSngl Nusyaa bende gördüm bi kaç gün sonra erken gebelik testi alıp yapmanızı öneririm. İnşallah vardır 🙏🤍
Tugbaomerfaruk Nusyaa hemen hastaneye gidip kan verin kesin belli olur hayali çizgi gibi var sanki benim böyle olduğunda ilk kan negatifti korunuyorduk zaten ikinci yaptuğımda hayali gibi ama pozitif geldi kan sonucu beta 13.4 tü hatta daha yeniydi baya
Nusyaa Yakınlaştırın uzaklaştırın ama görün yaa nolur 😂 beni tanıyanlar bilir tüp bebek için adetimi sabırsızlıkla bekliyordum ama adet olmayınca acaba mı dedim
Fly38 Nusyaa ben gördüm çizgi ama inşallah hayırlısı olsun. Bazen kuruma çizgisi oluyor ama pozitiftir inşallah
Zeynep_18 Hayalet çizgi çok az var gibi canım ama bi kaç gün daha bekle derim ben kan testi en iyisi inşallah vardır🌼😍
Fly38 Nusyaa bende 2 defa tüp bebekten sonra spontan gebelik yaşadım. Böyle öğrendim sonucu test bozuk diye inanmamıştım Ama doğru çıktı. Sabah ilk idrarla yapmanızı tavsiye ederim. Daha belirgin çıkıyor varsa
Nusyaa merveklyc hemen mi çıktı bilmiyorum testi yapıp bırakmıştım banyoya nasılsa negatif diye sonra atarken bakayım dedim dikkatli bakınca gördüm
Arifcaninannesi Nusyaa evet hayalet çizgiyi gördüm cnm benimde böyle çıkmıştı betam 24 çıkmıştı bugün adet gununuzmu
Bibliophilia-1991 Nusyaa bu testlere fazla güvenmiyorum ben erken gebelik al hep onda daha iyi belli olur