mavibahar İşaret parmağımdan arı soktu. Şişme yok sadece sızlıyor. 17. Haftadayım. Bişi olur mu acaba? Bilen var mı???
Anne54 mavibahar bence doktoruna sor em iyisini o bilir öneride bulunur hamileyken korktuğum şeydir arı sokması 🤨
biranneikikedi mavibahar 6. Haftamda beni de sokmuştu. Alerjin var mı? Alerjin yoksa panik yapma ben doktora gitmiştim alerjim olmadığı için bi şey yapmadılar. Alerjin varsa hemen doktora git zaten
mavibahar biranneikikedi alerjim yok. Şişme de yok 🤷🏻♀️😁 Sadece sızlıyor oda domatesi kestim biraz suyuna batırıyorum parmağımı. Sokma değilde sanki ısırdı gibi ama eşim arı ısırmaz sokar dedi. Ama parmağımda iğne de yok delikte 😂😂😂
biranneikikedi mavibahar aynen sokmuştur eşin doğru demiş 😂 panik yapma o zaman benim Ağustos’ta ısırdı hala iğnesi duruyo düşün 😂😂
LETHE Benim ileri derece de alerjim var ari sokmasina hatta yanimda acil durum icin ignesi var nefesimi kesiyor hemen. Ben o igneyi vurabilirmiyim eger ari sokarsa dedim. Alerjin olmasaydi iyi bile derdim demisti
Aytul048 Hiçbirsey olmaz daha aksine bebeğin doğduğunda bebeğine arı soksa etkilenmicek bağısıklık kazandırmış oluyorsun o yzden korkma
busbus35 Alerjin varmı yoksa da sissrse git cnm doktora krem verir. Benm aalerjim var oyuzden hemen serum yemem gerekiyor
mavibahar busbus35 alerjim yok. Şişme yada kızarma yok. İlk yarım saat sızlama vardı. Şimdi oda geçti. 😁 Ama tabi bişi olur mu diye kafama takıldı. 😊
Aysun1983 mavibahar aslında birşey daha var ama hemen o an sürülmesi lazım 😀amonyak onu nerde bulucam dersen kendi idrarında 🤪en etkili en eski yöntem buymuş tabi biraz da mide meselesi ben diyim tercih kişiye kalsın 🙈
mavibahar Aysun1983 😂😂😂 onu biliyorum ama hiç kullanmasa daha iyi 😂😂😂 Domates suyu, sarımsak falan iyi 🤣🤣🤣