srpkse Hamdos kalkerken dikkat etmen lazım allah korusun esin yardım etmez mi elinden tutsa felan ben biliyorum ilerki zamanlarda duş almak bile çok zorlasicak nasıl olucak bilemiyorum
Hamdos srpkse aynen o yuzden banyoda edemiyorum hem korkuyorum hemde cok yoruluyorum ve yanlizim o daha kotu
Hamdos srpkse o daha zor olur sonra hic kalkamiyorsun o sudan aynen keske dusa kabin olsa sorun etmezdim
Hamdos Cans aynen bende oyle catladimm ama yapacak birsey yok aynen bebislerimizin canlari sagolsun 😊
Cigdem91 Hamdos bende üşendiğimden haftada bir kere anca yıkanıyorum 😨🤦♀️ Sırf uğraşamıyorum diye saçımı kestirdim bugün doğuma yakın iyce kısaltcam kurutmak ölüm gibi 😥
Hamdos Cigdem91 yok o derece degeil benim saclarimda baya uzun kiyamam ki kestirmwye aynen bnede useniyorum valla artik zorlasti
Cigdem91 Hamdos bende kıyamam diyordum ama boya yaptırmadım hiç bir karış dip boyam var en azından sarılardan kurtulayım kötü görüntü kalksın diye kestirdim sağlık olsun gene uzar ☺😇
Duyguynrky Cans aynen öyle oluyor canım ama sonrasında sporla yok oluyor benim annemin çok az kalmıştı. Spora başlarsın gider
Fatmafatma Hamdos ayakda dus aliyorm ilik suyla olesi bebek icinde faydaliymis gebelikte oturarak dus almak cok iyi dilmis ztn ben oturunca kalkamiyorm ayakda aliyorm gayet rahat oluyor ole
Retina 37 hafylık hamileyim.kendime çorap giyme ayakkabı hiydirme için birde afedersiniz popo silmek için birini tutucam😉) gerçekten çok zor eylemler😉
Arzuu Cans Duyguynrky matruskaa Kubra_dmrr Oturarak banyo yapılmaması lazımmış. Doğum yolu enfeksiyonuna yol açıyomuş. Bi ara ben de oturarak yapıyodum ama artık oturmuyorum
Kubra_dmrr Arzuu ben sen duydum ama her duşta oturmuyorum otursam da ilk önce ayaktayım yorulduğum zaman oturuyorum az oturmanın bi zararı olacağını sanmıyorum