Teacherella1 Nisanur18 benimde aynı sekilde oldu kalp atımı oluşmamıstı o yüzden simdikinde biraz korktum.İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bu sefer 🤲🏻
Asel-Aren Ertan-tina82 doktorum bitki çayları için bişe demedi canın ne çekerse yiyip iç ama kararında dedi ama ben korkuyorum etrafımdaki herkes içme diyor bitki çaylarından
Nisanur18 Asel-Aren bana ada çayı yasaklandı onu icmeyeceksin dedi ama öbür çayları bir şey demedi ama tabiki fazla icmeyeceğiz
Kediannesi123 Kızlar merhaba 5+5 iz yarın ilk kontrole gidecem 😻 ama göğsümde hissettiğim dolgunluk acı bir anda yok oldu sizde de böyle bir şey oldu mu normal midir
Irmakayla Merhaba kızlar ben 5 haftalk hamileyim persembe kontrolum var insallah bende duyarm bide benim cok çarpıntım var sizde oluyor mu
Se3008 Ertan-tina82 kasiklarimi oyuyorlar resmen . Ah birde uyku 🤦🏼♀️ 2. Hamileligim ilk defa belirti yasiyorum. 🤗
Teacherella1 Biles bende içemiyorum midem bulanmıyor ama içimde almıyor zorluyorum kendimi en fazla 3-4 bardak içmek için
Ertan-tina82 Biles Bebeğim için zorluyorum kendimi.. içimdeki mucizem susuz kalmış gibi ve su içmem ona faydalı olacağını düşünerekten hareket ediyorum.. mide bulantısı yaşıyorum bazen içemiyorum ama zorluyorum anne evladı için nelere katlanmaz değilmi canım..
HabibeKaraca Merhabalar bende 6 haftalık hamileyim 3. Haftada kan aldırdım beta 1.174.49 cıktı normal mi acaba