Ertan-tina82 Ağustos anneleri bel ve kasık ağrısı yaşayanlar konuşmak anlatmak isteyenler buraya gelin sohbet edelim 🤗
Teacherella1 Ertan-tina82 bulantı va belirtim yok geceleri kasık ağrım oluyor biraz, bi belirti olmayıncada meraklanmıyor değilim 🙁🤷🏻♀️
babyberry Ertan-tina82 benim kasık bel ve kalça ağrısı dışında hiçbir belirtim yok mide bulantısı baş dönmesi falan yok ama arada bacaklarım da karıncalanıyor var mı benim gibi olan
merveklyc Ertan-tina82 Bel ağrısı kasıklarda batma mide bulantısı var🙃İki gün önce hafif kanamam vardı ve arada lekelenmelerim oluyor düşük tehdidi dendi malesef.Kalp atışlarını ve bebeği gördük.💞
Asel-Aren Ertan-tina82 slm kızlar 5+4 bugun bel agrısı kasık agrısı baş agrısı zor geçiyor doktor ilaç verdi bugun başlayacam kullanmaya hep uzanıyorum ayaklarımın altına yastık koyuyorum ama o zamanda bacaklarım çok ağrıyor ihtiyaçlarm için kalkarken zorlanıyorum 😒
Ertan-tina82 Teacherella1 Bende de bulantı vesaire yok bu belirtiler galiba 6 veya 7 haftadan sonra başlar diye biliyorum.. Benimde belim ve kasık ağrılarım karın alt ağrısı oluyor onun dışında iştahım çok açık ne varsa yiyorum doyma hissi yok 🤷
Ertan-tina82 Teacherella1 Merak etme belirtilerin hepsi hep olacak diye de bir şey yokmuş doktorum dedi içini ferah tut
Ertan-tina82 babyberry Bende de arada oluyor ama sürekli değil . Sürekli bel kasık karın altında gerilme hissi ve iştahım çok açık 😄 Onun dışında birde meme uçları çok acıyor
Ertan-tina82 merveklyc İlaç yazması lazım düşük tehdidi varsa birde istirahat bol bol yat dinlen Allah’ın izniyle kucağımıza alırız inşallah 🙏
Teacherella1 merveklyc kalp atısını dinlediniz mi ben bikaç saniye dinledim ama zararlıymıs biraz tedirgin oldum açıkcası
Ertan-tina82 Asel-Aren İlacı kullanırken dikkat et canım ne bilim ilaç sonuçta papatya çayı denesen günde bir fincan yeterli ama gene de sen doktoruna danış bir şeyler içerken
Derin3939 Asel-Aren Bende 5+4 üm iki gündür herseyden midem bulanır oldu hiçbirsey yiyemiyorum meyveden başka ve göğüslerim çok acıyor🤷♀️
Ertan-tina82 babyberry Sorma yaaa bende de oluyor hiç doymuyorrum sürekli açım gibi geliyor 😄 sürekli et tarzı birde tatlı birşeyler istiyor canım 🤭🤭🤭
Nisanur18 Bende bugün karın ağrısı var hatta sağ tarafım dokunduğu zaman kasık tarafında içi sert topu gibi bir şey vardı ve orda ağrısı oldu. Karantinadan dolayı bir yere gidemedim ama dün geceden beri kasık ve karın ağrısı yaşıyorum
Ertan-tina82 Nisanur18 Bunların hepsi normal canım kasık ağrısı olması lazım mış bende de kasık ağrı bel ağrısı olunca uzanıyorum gerçi hep uzanıyorum da 😄iş yapmıyorum yani bebişim biraz büyüsün iyice tutunsun diye
Ertan-tina82 merveklyc Amin inşallah canım içini ferah tut ve bol bol yat iğneyi de ihmal etme inşallah her şeyi güzel gider bebişlerimizi kucağımıza alırız 🧿
Deneyces26 Ertan-tina82 of ben nie uzanamıyorum ağlamak istiyorum bilerek mi yapıyorlar hep ses baş agrısı
Nisanur18 Ertan-tina82 normalde kasık ağrısı oluyor ama bugün baya strese girdim niye acaba bir sıkıntı mi var. Karnım bile şişti in şaa Allah gaz sancısı olsun dua ediyorum aynı anda coraspin kullanıyorum belki o mu yan etkisi yaptı acaba. Rabbim verdiği emanetleri sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin inşallah
ecemmp- Ertan-tina82 bende 5+3 um çok şükür keseyi gördük ama hicbir belirtim yok ara sıra sol kasigimda giren ağrıdan başka bir de 2 gün once 1 gün pembemsi ufak lekeler geldi doktor da progestan başladı korkuyorum bebeğimi göremezsek kalbini duyamazsak diye kese de 4+6 da 7mm di 2 hafta sonra gel dedi
Ertan-tina82 Deneyces26 Hormonal olmasın canım çok kafaya takma içini ferah tut bebişi düşün güzel şeyler düşün psikolojik kendini iyileştirmeye çalış sana iyi gelecek şeyler yap nefes egzersizleri yap mesela o da çok iyi gelir müzik dinle vesaire birde papatya çayı dene bir kereliğine maruz ama doktoruna danış kesinlikle..