Deletedmom_5 Merhaba kızlar canım hamburger yemek istiyor ama eti biraz çiğ kaldığı için korkuyorum yiyeniniz varmı napsam yesem bisey olurmu?
34_21_23 Deletedmom_5 ben burger king ve mc de hiç yemedim çünkü işlenmiş etler onlar. Normal bir burgerci de köftelerin içi pembe oluyor onu da yemem çünkü az pişmiş oluyor. En güzeli evde kendin yapıp yiyeceksin ben öyle yapıyorum.
esraizmirli Deletedmom_5 hergün yemiyceksin ya canım ayda bir falan bişey olmaz yesen hepimiz yiyoruz pizza yedim ben 3 defa falan 19 haftalık hamileyim şuan hamburgerde yedim kolada içiyorum kahvede dozunu kaçırmadıktan sonra bişey olmaz sonuçta biz hamileyiz hasta değiliz ☺️
Gizemceylan Deletedmom_5 kendim yapıp yiyorum canım ekmeğine kadar kendim yapıyorum seviyorum çünkü canım istiyo
Deletedmom_5 34_21_23 başka çok bilinmedik bir burgerciden alıcam dediginiz gibi içi pembe kalıyor evde de yapma imkanım yok düşük tehlikem var hep yatıyorum
MystryYYy Deletedmom_5 hamilelikte neler neler yenmez ki 😅 2. Gebeligim. Her seyi ölçüleri kacirmadan yedim cnm abartmadgn surece yenir tabi.
Asx Deletedmom_5 çiğ kalan ette toksoplazma riski olduğu için evde kendiniz yapabilirsiniz. Ben evde kendim sık sık yapıyorum burgercilerdekini de aratmıyor.
Wonderwomen Yiyebilirsiniz ama gerçek köfteden yapılanlari..çok sağlıklı hatta ☺️☺️🙂 köfte yemiş oluyorsunuz
Deletedmom_5 Wonderwomen evet tadıda müthiş oluyor ama malesefki içini biraz çiğ birakiyorlar. Bu dediğim yer çok bilindik bi yer değil herhangi bir burgerci
Bubuseli Deletedmom_5 bende kendimi tutamadıgim zamanlarda az birşeyde olsa çiğköfte ve pizza yedim can bu çekiyor 😂 ayda bir sıkıntı olmaz
Deletedmom_5 Bubuseli biraz içi pembe çiğ kaldıgı için tereddüt ettim aslında. Evde de yapamıyorum düşük tehlikem var hep yatıyorum
Tugbadogan Deletedmom_5 ben bildiğim yerden 2 3 kez yedim. Ama şimdi dışarıya çıkamadığım için evde kendim yapıyorum.