Tugbadogan Merhaba güzel anne adayları Hamileliğimin başından beri 7 gibi uyanıp geri yatıyorum daha sonra oluk olmadık kabuslar görüp etkisinde kalıyorum. Geceleri ayetel kürsi ve bildiğim bütün duaları okuyorum. Sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz? 🤦🏼🙁
Miniginannesiiiii Tugbadogan evet 5 hafta 3 günlük hamileyim her gece sıçrayarak uyanıyorum eşim sürekli başımda bekliyor artık okumadığı dua kalmıyor neden olur ki acaba 😏
Melike111111 Tugbadogan bende öyleydim saat 4 gibi kalkıyordum ama kabus görmüyordum kalkınca aklıma kötü şeyler geliyordu. Cevşen taktım şuan çok rahatım çok şükür
Murvettt Tugbadogan evet bende de olmuştu öyle şeyler ama sonraları geçiyo duayla uyuyun, uyanınca da suya anlatın en azından insanın bilinçaltı rahatlıyo. Bi ya da 2 aya hiçbişey kalmıyo :)
Tugbadogan Miniginannesiiiii ya bi ilaç falan kullansam yat etkisi diyeceğim. Ama etkisinde kalmak çok kötü oluyor. 🙁
Tugbadogan Murvettt 16. Haftamdayım ben 4 aydır sürekli oluyor. Yani beni uykudan sıçratacak kabuslar değil. Mesela geçen gün zombilerden kaçıyordum. Ama ne zombi filmi izledim ne bilinçaltıma öyle bir şey işledim. 😅
Sermec27 Tugbadogan gece yatarken Felak nas ayetel kürsi okuyup avucuma üfleyip bütün vucudumu sıvazlıyorum abdestli yatıyorum cok şükür hiç kabus görmedim deneyin faydasını görürüsünz
Murvettt Tugbadogan bende öyle bişey görmüştüm ama önceki gün eşimle öyle bir filmden konuşmuştuk, bilinçaltımıza sağlık 😂🤦♀️
yusufbebekk447 Ben de ara görüyordum ama düşük yaptığımı hep.kanlar yerde kanlı bebek falan sonra geçti 🤣🤣
Gulcannnn Tugbadogan şunan beni anlattın bende 6 7 gibi uyanıp tekrar yatıyorum ve olur olmaz rüyalar görüyorum normalde de altıncı hissim çok kuvvetlidir hamile kaldım kalalı daha da güçlendi ister istemez korkuyorum 😕