Leylaozlgl Slm kizlar 24+6 haftalık hamileyim kusura bakmayın ama ben sürekli elimde olmadan idrar kaçırıyorum yeni tuvaleten çıksam bile gilsem oksursem yurusem bile hep kaçırıyorum aynı sıkıntıyı yaşıyan var mi
Cinarinannesii_ Leylaozlgl bende öyleydim canım normal yani bebek büyüdükçe baskı yapıyor ondan oluyor öksürme hapşırma yada çok fazla güldüysem hem kaçırıyordum 🙂
corekotu_1 Leylaozlgl bence doktoruna bi danis. Cunku 30lu haftalarda baski hissi daha cok olucak o zaman daha zor olur. Belki baska seylerinde etkisiyle bu durumu fazla yasiyor olabilirsin bana kalirsa. Ne bileyim kaslarin falan guclu degildir ve guclendirmeyle gecicek bir seydir belki. haftan daha erken cunku
nisanurcanevi Leylaozlgl bende 32.haftadan sonra farkettim. Hatta suyum mu geliyor azar azar diye doktora acile gitmisligim bile vardi. Doktorunuza soyleyin biraz erken hafatda olmus sanki. Ya da normalde olabilir doktorunuz daha iyi bilecektir. Benim cok asiri olmuyor ama yinede ped takiyorum altima ki koku olmasin diye. Gecmis olsun insallah.
Leylaozlgl corekotu_1 aslıinda bende şüpheliyim yani sonuçta daha erken ama bu sefer doktorumla konisacam
lagertha Leylaozlgl ben 34.haftadayim ara ara oluyor doktor normal dedi ama sizin erken sanki doktorunuza bir danisin isterseniz