Sermec27 Anneolmakistiyorum01 ben ilk zamanlar vajinal kullandım su an 10+3 haftalık hamıleyım 3 haftadır agızdan kullanıyorum
egeanul Anneolmakistiyorum01 fitil mi hap mı? Hapını ben kullanıyordum günde iki kere demişti doktorum acayip sersemleştiriyor🙄
Sose Anneolmakistiyorum01 bende vajinal yoldan kullanıyorum.. Normal içtiğimde biraz baş dönmesi yaptı. Dr yatcaksın dediği için bende vajinal alıyorum daha çok faydası oluyormuş diye okudum.. Vajinal aldığında kahverengi akıntı gelebilir ve hapın geri kalanı çıkabilir hafif ağrı olabilir korkma bunlar normal şeyler.. Fitil yap ve mümkünse 1 2 saat kalkma. Yaparken de ellerini mutlaka düzgün yıka başka bi yere deyme.
LETHE Sermec27 ben hamileligin başından beri günde 3 defa vajinal aliyorum. Bu hafta 2 ye düşürdü. 12 haftadayim
Anneolmakistiyorum01 Sermec27 doktorum bana da yazdı vajina kullan dedi ama eczacı kutunun üzerine bol su ile için yazılı kapıt yapıştırmış ne yapmam gerekiyor
Gizemceylan Anneolmakistiyorum01 eczacıyı dinleme önemli olan doktorun ne dediği bana da doktorum vajinal al demiş konuşma arasında duymamışım eczacı ağızdan alın dedi 2 kez içtim nevrim döndü acil doktoru aradım yoksa acile gidicektik aşırı baş dönmesi yapıyo
happypregnant29 Anneolmakistiyorum01 hem ağız yolu hem de vajinal yoldan alınıyor fitili ayrı değil doktorunuzun önerdiği şekilde kullanın içinde yazmaz
hum_akr Anneolmakistiyorum01 orda öyle yazıyor doğru normali ağızdan kullanmak. Ama doktorlar vajinal fitil olarak da kullandırıyor. Doktorunuz nasıl içmenizi önerdiyse o şekilde kullanın. Ben 2 ay boyunca vajinal fitil olarak kullandım.
Merrvvee Sose bütün doktorlar fitil önermiyor malesef doktoruna sormadan bu şekilde kullanamaz kişiden kişie değişir nasıl kullanacagı bende kullanıyorum ağızdan baş dönmesi yapıyor ama içince zaten bi süre uzanman gerekiyor
Sose Merrvvee doktora sormadan yap veya kafana göre kullan yazan mı oldu? Dr bana fitil olarak alabilirsin dedi ve ben ben dahil bir sürü kişi kullanıyor ne alakası var?
halitefe Merrvvee canım hiç farketmiyor başım döndü dese arkadaş fitil olarak al der zaten ilaç aynı ilaç kullanım şekli kişiye bağlı fitil olarak kullanılmasında hiç bir sakınca yok doktorlar çoğu zaman iki seçeneğide sunar zaten
Sose Anneolmakistiyorum01 bu ilaç kanama vs olanlara da veriliyor. Ben 15 haftalık hamileyim 13te hafif lekelenmem oldu plesantadan kaynaklı bana o yüzden verdi. Düşük vs yok şükür
Merrvvee Sose doktormuş gibi fitil yap demişsin yani bu ne demek oluyorsa. herkes fitil kullanamaz istersen bütün doktorlara sor kanaması olan bazı gebelere fitil önerilmiyor bence siz bi araştırın insanları tehlikeye sokmaya gerek yok
happypregnant29 Anneolmakistiyorum01 200 mg her gece yatmadan önce vajina yoluyla yapıyorum 5 haftadır falan kullanıyorum
Sose happypregnant29 sizde de hiç kahverengi akıntı oldumu kullandıktan sonra bende nadir de olsa ara ara oluyor
NefesDeniz Anneolmakistiyorum01 Ben hamileliğim başından beri günde 3 kere vajinal fitil olarak kullanıyordum. 15.haftadan sonra günde 1 taneye düşürdü doktorum. Şimdi 19.haftadayım kullanıyorum:
happypregnant29 Sose bende bir ara oldu ama o ara mantar için fitil kullanmıştım 2 kez ondan mı bilmiyorum bir kaç gün sürdü bende baya korktum kanamam olduğu için öncesinde. Şuanda ara ara böyle akıntı şeklinde görüyorum sanırım normal bir durum.