Mervebilgin Merhaba hanımlar 37+4 günlük hamileyim uyuz hastalığına yakalandım ve doktorum geçmezse doğumu yaptıramayacağını söylüyor başına gelen var mı bu durumda hiçbir hastane kabul etmeyecek mi beni
Nurr89 Mervebilgin çocukluğumda az çok hatırlıyorum tabi halamlar yakalanmıştı hayal meyal külle vücutlarını yikadiklarini biliyorum ama ilaç tedavisiyle daha mantıklı geliyor internetten arastir uzun sürmesin
Mahir Mervebilgin canim bende uyuz oldm kremle falan atlatm ama ne alaka dogum yaptiramicak orasi sacma geldi bana sebep ne diye sormdnmi
Nurr89 Elinden geldiğince atlatmaya bak sıkıntı yaşama son anda.. annemler de yakalanmış kardeşlerim falan annem ilaç aldım hepimiz sırayla yikancaz falan dedi ama tam bilmiyorum bende ama onlarda 1 aydr uğraşıyor
Mahir Mervebilgin yuh ya okadarda degil canm benm dr krem verdi kremle atlattm bide butun evin altni ustne getrdm butun camarlarmzi nevresmleri hersyi 60 derece yikadm utuledm koltklari kapilari sirkyle sildim sende beyaz sirke al cnm sabah aksam pamukla butun vucudnu sirkeyle temzle
Mahir Mervebilgin iki ay fakan suruyor ama bitikten sonrada hemen kasintinin gecmesni beklemyn benmki bitms olmsna rgmen ara ara kasiniyor malesef ve bide siz ilac tedavisi gorymsnz
Baybymucize Mervebilgin deri hastalıklarına gidin biraz önce internetten baktım vücudu öyle kolay kolay bırakan bir şey değilmiş bulaşıcı bişi doktorunuz gayet yerinde demiş evde beklemeyin doktora gidin artı temizliğe dikkat edin
Baybymucize Mervebilgin nerden bulaştı ki canım benm bildiğim hamilelikte kaşıntı olayı çıkıyor ciğerlerden ötürü koleztaz bilgim yok
Baybymucize Mervebilgin allah yardımcın olsun postu açarken yazmamışsın tedavi olduğunu o yüzden dedim