Aylin9196 Kizlar cok ozur diliyerek soyluyorum ben 15+5gunluk hamileyim 3-4gundur affedersiniz Çamaşırımda ıslaklık var tecrubeli anneler lutfen cevaplarmısınız
Acemi_anne04 Aylin9196 benimde 15 +4 günde 2 3 kere çamasırımı degiştirdiğim oluyor bide o ıslaklık kokuyor insan kendinni kötü hissediyor😔
Dilara1503 Aylin9196 doktora gidip amniyosure testi yaptırın tedbirli olmakta fayda var su mu değilmi baksınlar
prm112-27 Günlük ped kullanın akıntınız mı başladı acaba kokulu vs dr bılgılendırırsınız 16da kontrolde
Bireylulmasali Aylin9196 çamaşırım sürekli ıslak ve sürekli idrara gidiyorum hani çok koşar terlersin tişörtün ıslanır ya öyle bit ıslaklık 😅
Bireylulmasali Aylin9196 evet canım alttan ultrasonla baktı sakın kendini kasma ben kendimi kastım canım çok yandı ve leke gördüm
Acemi_anne04 Aylin9196 gittim canım test falan yaptı sonuçlarım normal çıktı neden hala devam ediyor anlamıyorum
Acemi_anne04 Aylin9196 olabiliyormuş hamilelikte canım günlük ped kullanıyorum bide kendimi yormamaya çalışıyorum bende çok hareket edince oluyordu hatta bazen idrarımıda kaçırıyordum doktorumda uyardı dikkat et deyince bende artık dikkat ediyorum