Mrb arkadaşlar Bn 38+3 günlük hamileyim bebeğim 32 33 hafta arasından beri kanalda dün temizlik yaptım epey bi yormuşum kendimi farkında olmayarak halile bütün gece acısını çektim bel fıtığım da var son bacağıma basamıyordum yani yürürken sol bacağım gelmiyordu bnimle o kadar kötü olmuştum şimdi sabahtan beri yürüyüş yapmaya çalışıyorum evin içinde bebek kanalda olduğu için rahat oturamıyorum neyse WC e gittim normalde afedersiniz kabızdım ama biraz ihsal olmuşum ama dün biraz kabak çekirdeği kabuğuyla yedim hani kabızlıktan kurtulayım diye ondan mı bilemedim de WC de kendimi yıkarken afedersiniz elime br miktar akıntı geldi klozete olduğu için göbeğimden dolayı pek göremedim elime baktığımda böyle adrestesiniz sümsüklü bişeydi ve katı şeffaf bir rengi vardı yıkadıkça elime geliyordu sonra kendimi peçeteyle kurularken peçeteye de geldi nişan mı bu diye düşündüm ilk defa böyle bi akıntı gördüm de hamileliğim boyunca biraz uzun oldu kusura bakmayın dün gece de rüyamada suyum geldiğini görmüştüm sanki işemiştim o kadar sırıl sıklam olmuştum gerçek zannedip uyandım baktım bişey yok🙈 şimdi de akıntı görünce nişan mi geldi acaba bilen bu durumu anlayan yardımcı olabilir ☺️