23Mutlulukk Merhabalar pazartesi doguma gidicem hastane icin bez alacaktim ama yakin cevremde su an depend yok baska joly diye bi marka var bilmedigim icin alamadim kullanan ya da tavsiyesi olan var mi? Son ana kalan bi caresizlik malum sokağa cikma yasagi 😏
Burcuu3761 23Mutlulukk depend kesinlikle tavsiye ederim canım ben sezaryen doğum yaptım ve bana büyük kolaylık oldu zaten ameliyattan çıkarken sana hasta bezi takıyorlar yanında olan birisi ameliyata girmeden yada çıktıktan sonra alıp gelir eczane migros gibi yerlerde satılıyor. Hasta bezi kan sızdırmıştı bende kocaman olmasına rağmen hemen çıkarıp depend giydim 1 damla bile çıkmadı sağa sola büyük kolaylık oluyor
Mommm444 23Mutlulukk gideceğiniz zaman eczaneye uğrayıp alabilirisniz yada markete sezeryan olacağı için saatiniz bellidir
Epifenomen 23Mutlulukk Ben de depend kullandım ama onu kullananlarda duydum normalden biraz büyükmüş dikkat edin Eğer olacaksınız
23Mutlulukk Burcuu3761 bende sezaryan olup depend kullandim ve cok rahattı özellikle ameliyat dikişlerinin oldugu bolgenin hava almasi falan doktorun da tavsiyesi oydu ama dalginligim yüzünden kalmis kolay bulurum diye de umursamamistim acikcasi ta ki sokaga cikma yasagina denk gelmesiyle olmadi sonradan aldirticam 😑
Burcuu3761 23Mutlulukk dün trendyolda indirimdeymiş bende kaçırdım 😕 ama alınır illaki heryerde var çünkü artık
alininannesiiiii Bende bişey sormak istiyorum bedenli oluyor sanırım onlar nasıl alıcaz beden en büyüğünümü almalıyız
bburcu 23Mutlulukk şokta depend satılıyor ben oradan aldım çok kullanışlı. Hatta Doğumdan sonra 2 hafta kullandım kolayıma geldi 😅
Mbal Eczanede depend yoktu. Canbebe daha iyi bunu al dedi çocuk ben de canbebe aldım. Depend mi alayım ben şimdi canbebe de aynı mıdır acaba?
23Mutlulukk Kartanesi33 ben sezaryan oldum normal dogumla kanama farki falan nasil oluyor bilmiyorum ama cok rahatti kullanisi kanamam cok olmasina ragmen beni asla rahatsiz etmedi ve sizinti falan hic bisey hissetmedim külot gibi varla yok arasiydi doktorum kontrole geldiginde de dikiş kısımları hava aldığı icin iyi bi tercih oldugunu söylemişti asla tedirginlik hissetmedim hastane de de evde de kullanirken