YazeeL Mersin’de doktor ve hastane önerisi alabilir miyim doktorundan memnun olanlar yazabilir mi muayene ücreti ne kadar birde 🙈🥰 normal doğumu desteklemesi de önemli 💙
Limonumsu YazeeL city hospital Pınar Aksoy 🥰 çok memnunum doktorumdan hem ilgili hem de gereksiz hiçbir şey yaptırmıyor her konuda uzun uzun açıklama yapıyor muayene ücreti de 100 lira 🥰🤗
mirayvegamze YazeeL city hospital Dilek Güler’e gidiyorum çok memnunum çevremde giden çok insan var muayene ücreti de 100₺
Dorukunannesifatma Medıcal park Aysenur Kaya normal doğum yanlısı muayene ucretı bıraz yüksek ama 185 lıra çok memnunum doktorumdan
tekiincansuu City hospital Türkan Saymaz İlhan. Ben çok memnunum, sehir hastanesinden geldi doktorumuz. 100tl muayene ücreti.
YazeeL tekiincansuu internetten araştırmıştım geçen gün sizden duyduğumda iyi oldu sezeryan sonrası normal Doğum yaptırıyor mu bilginiz var mı
Kediannesi123 Çiğdem Şanlıalp muayene ücreti şuan ne kadar oldu bilmiyorum 300 350 atasıdır. İnanılmaz ilgili bir doktor
YazeeL Kediannesi123 çok teşekkür ederim önerileriniz için çok saolun bu şehri bilmediğim için cevaplarınız çok önemli ☺️