Handecik Merhaba aşılamamın 12.günündeyim 10. Günde adet agrısı cektım halen olmadım en son dün idrar testi yaptım negatif. Bugün yapmak istemedim 4, 5 gün sonra yaparım gecikirse. Benim gibi olup hamile olanlarınız var mı aceba??
Kuzeyufuk Handecik Ben normal yolla hamile kaldım ama şöyle diyeyim sana canım ben adetimin gününde test yaptığında negatifi görmüştüm 4.05 gün sonra kan vermiştim kan da. Pozitifti
confundo Handecik Canım inşallah hayırlı hber alırsın ben de cuma günü yaptırdım aşılama. Sizdeki sıkıntı neydi doğal yolla gebe kalamama sebebiniz😔
Buketkucuk Handecik ben aşılama yaptırmadım canım ama hamile olduğumu öğrendiğim gün ara ara gelen kasık ağrılarım vardı adet olacağım sandım olmam gereken günde test yaptım saniyesinde pozitifi gördüm allah isteyen herkese nasip etsin🦋
Sdmrll Kuzeyufuk canım bişey soracağım benim bugün adetim biteli 17. Gün ama kasıklarımda ağrı var belli olur mu acaba olabilir mi bebek
Handecik Evet bekleyeceğim 🙏 peki adet ağrısı cekmiş miydiniz adet gününüzden önce. Aşılamamın 10.günü sabaha kadar adet sancım oldu hatta adet oluyorum dıye ağladım esime. Cok şükür olmadım umarım gebelikten dolayı olarak olmam 🙏🙏 benım kafamı bu agrı karıstır dı. 1 defa da kım yasal gebelik yasamıstım. Onda boyle bır sey olmamıştı
Handecik Kuzeyufuk yavrunuz sağlıkla büyüsün 🥰 umut oldunuz, insallah benim belirti de hamileliktendir hem olumsuza hem pozıtıfe yoruyor, merakla bekliyorum bakalım🙏
vuslatim34 Handecik canım aşılamanın kaçıncı günündesin nasıl hissediyorsun kendini bende yarın olacagım aşılama
Handecik vuslatim34 13.günündeyim açıkcası meraklı hissediyorum his olarak. Hayırlısı olsun simdiden cok kolay bir işlem insallah müjdeli bir haberle sonuçlanır tedavin
Handecik Bugun dayanamadım idrar testi yaptım yıne negatif 🙁 adet olmadığım surece bir umut bekliyorum bakalım, kısmetse çarşamba da kan da baktırırım
Handecik Sdmrll adetin izin biteli 17. Gün ise yasadığınız sancı yumurtlama sancısı da olabilir ovulasyon testi kullanıyorsanız bakın ve değerlendirin derim
Handecik confundo insallah canım bende az bir perde durumu var Dr ameliyata gerek yok hamileliğe engel değil dedi. Eşiminde sonuclara normal dedi hareket sayı problemi yoktu. Ama aşılama oldugumuz gün yıkama işlemi sonrası A değeri yani hızlı ileri hareket 0, yavaş ileri hareket 60 cıktı. Bu konu yuzunden biraz umutsuzum.
Handecik confundo insallah sende müjdeli haber alırsın sendeki sebep neydi bu arada ben 4 yıllık evliyim 1 yıldır istiyorum 1 kimyasal dusuk yasadım sonrasında gebelik olusmadı
Handecik Handecik hız içinde A+B 32 den yuksek olsa yeterli dendi yani hızlıileri ve yavas ileri toplamı 60 ediyor bilmiyorum bakalım
confundo Handecik Canım eşimde varikosel var doğal yollarla çözeriz sandık ama her geçen gün hızla düşüyor değerleri😔 kimyasal bile olsa döllenmiş sayılıyor dimi? Biz iki yıldır istiyoruz kesinlikle döllenme olmadı… Vardır bir vakti saati diyoruz.. Sizde sıkıntı neydi canım kusura bakma yazdıysan da görememiş olabilirim çok fazla başlık var malum🤦🏻♀️
Handecik Buketkucuk Amin canım Allah razı olsun🥰 benim bugun 2.haftam malesef idrarda negatif çarsambaya kadar adet olmazsam kanda baktıracagım 🙏