Miniiikkkkka sevgili anneler , ben 8+3 haftalık hamileyim ama benim sol kasıgımda çikolata kisti vardı hala da var da dünden beri kistimin olduğu yer de ağrı var normal mi acaba çok korkuyorum basına gelen oldu mu yardımcı olur musunuz ?😔
Betulnuri Miniiikkkkka canım bende kist yoktu ama kasıkta ağrı fazlaydı ve bu da normal sayılıyor ilk aylarda ama doktora gittiğinde karındaki kasılmaları ultrasonda görüp görmediğini sor ona göre sana fitil verir rahatlatır seni
busbusbus10 Miniiikkkkka korkma canım benim kistim fln yoktu ama inanılmaz bir ağrım vardı hiç korkma ağrı hep oluyor Allah yardımcımız olsun ❤️
Miniiikkkkka Betulnuri ben zaten progestan fitil kullanıyorum her gece doktor randevum da 1 ay sonra bugün korkuyorum bişiy olacak diye araştırıyorum normal diyor ama insanin genede aklı gidiyor
Betulnuri Miniiikkkkka yaa o hareketlerini hissetmediğinden kaynaklanıyor bende de öyleydi şiddetli kusmamda ilaç mı zehirledi diye düşünüp düşünüp doktora giderdim ama merak etme bunlar olağan şeyler hiç korkma elini karnına koy dua et 🥰
Miniiikkkkka busbusbus10 İnşallaahhh çok teşekkür ederimm güzel kalbin için ❤️ Allah hepimizin yardımcısı olsun 💋
Miniiikkkkka Betulnuri ediyorum hep ediyorum allahım sağlığını versin inşallah ❤️ Kist oldugu için biraz korktum sadece 😔