MryMry Hamileliğin son günleri neden geçmiyor anneler ? Sanki zaman duruyor. Kucağıma almak için sabırsızlanıyorum ama ben. Sizde de böyle mi ?
Selimegzoglu MryMry ne kadar kaldı canım ben nefes alırken bile zorlanıyorum şuan 30 haftalığız birde daha 😞
Tatlimm_tatlimm MryMry Bende de öyle. Bazıları doğumdan korkuyor onları anlamıyorum ben bi an önce bebeğe kavuşmayı düşünüyorum.
Halimer MryMry bende öyle. Canım son 10 gün ama biran once gelsın istiyorum herkes soruyor 38 +4 günlüğüm daha bide bunun 39. Haftadan sonra gelmeeme ihtimali var acaba düsünüyoruz diye strestenmi gelmiyor anlamıyorum ki
MryMry Tatlimm_tatlimm Doğum korkusu olsa da kavuşma heyecanı bambaşka bence . Zamanı gelince sağsalim kavuşuruz inşallah 🤲🤲
MryMry Halimer Bebişlere odaklı olduğumuz için olabilir . Bir de malum karantina günleri insan çok fazla kafa dağıtamıyor da .
Ocakannesii MryMry benimde son 30 günüm falan ama zaman durdu sanki artık ağrılarım arttı sırtımda belimde kalçamda bir an önce doğurmayı bekliyorum ağrısız günlerimide özledim😅 Allah hepimizi bir avazda kurtarsın insallah hamile anneler💐