Deletedmom27 Nasibim gönlüm kızıma kız kardeş diyo ama hislerim erkek gibi diyo belirtileri farklı diye mi bilmiyorum 😅
Chucky Nasibim kızımda 9 ay kustum genelde canım hep tatlı isterdi. Bu erkekmiş 2 aydan 4 aya kustum canım hep ekşi istiyor özellikle bu zamanda çağala 😂
Minikcivcivimmm Nasibim tatlı canım çol istiyordu sürekli yiyordum. Ekşiden nefret etmiştim turşu kokusundan nefret ediyordum oğluşum oldu ☺️
Sheems Nasibim şu an 19+2, 21 haftalik olunca gidicem, aslinda bi hafta önden gidiyoruk, doktorum 13-20 aralik arasi ultrason demiş, bacak arasina bakilmadan kiz tahmini yapmiş doktor🤷♀️
diyhomelif Nasibim limona tuz döküp o kadar yedim ki takipçilerim yeter artık diyordu kız bekliyorduk erkek çıktı valla 🤭🤭🤭
Begm Nasibim 3ay aşırı baş ağrısı çektim katmer kaynamış darı incir aş erdim 3ay migde bulantisi oldu ama hani kusma dim bulandı geçti hiç birsey yiyemedim 4ay boyunca sonradan canım içli köfte acılı köfte süs biber istedi şuan 31 haftadayiz aşırı tatlıya düşkünlük başladı 🤭 cinsiyeti erkek
Zeyneplena34 Vallahi benim 2. Gebeliğim 5+4 günlüğüz sürekli limonlu şeyler istiyor canım. Ev yemeklerinden tavuk et vs tiksiniyorum. Kızımda gecenin 12 sinde hiç unutmam hamile olduğumu bilmiyordum et istedi kızlar canım ve ben 19 yaşıma kadar eti ağzıma sürmezdim kızımda yemeye başladım. Ertesi günü doktora gittik hamile olduğumu öğrendim. Bakalım bu gebeliğim çok farklı hayırlısı olsun 😂
mom6565 Nasibim 19 haftalıkken öğrendim devlete gittim önce belli değil dedi 10 dakika içinde özele geçtim kız dedi ama yinede beklicem çünkü iki ablamda da yanilma oldu aynisi başıma gelsin istemiyorum o yüzden 3 hafta sonra tekrar muayene olmaya gidicem
Begm Nasibim sol kasigim ağrıdı hatta solda toolanirdi taş gibi olurdu ultrasondada hep soldaydi 4 5 ay solda hissettim