Duuyygguu Merhaba Hanımlar, 4-5 gündür bir hareketlenme var 🙏❤️ Şeyi dikkatimi çekti sormak istedim ilk çocuğum tecrübesizim merak ettim. Hep aynı noktada hareket var neden acaba sağda hep😄 Dikkatli bakınca dışardanda belli oluyor🥰
yasemin333 Duuyygguu 19+6 olduk bu hafta benimkinin hareketleri de arttı dışardan incelemedim ama elimi koyduğumda hissediyorum hareketini dün eşim elini koyunca baya güçlü vurdu biz bi şok olduk eşim sen yapmadın bunu dimi dedi😄 değişik ve güzel bir duygu🐣
mercimeginanne Duuyygguu bnmde hep sağdaydı 24. Haftaya girdiğimizden beri sağ-sol oynamaya başladı 😂😂 yumurtan hangi taraftan çatladıysa o tarafa yerleşiyormuş bebek
Eliiiiiiffff edasaribek bende sabırsızlıkla bekliyorum geçen sadece sağdan sola dönerken içimde bişey kaydı gibi hissettim ama anlamıyorum ki o mu değil mi 😭 15+1 haftalığız 🥰
Oykuaygun yasemin333 17.haftamdayım yazınızı görünce aşırı heyecanlandım 😂😂 Bi an önce bende hissetmek istiyorum ya 🙈😂
yasemin333 Oykuaygun o haftalarda bir şeyler hissediyor gibiydim ama bebek olduğundan emin olamıyordum şuanda emin olabiliyorum.Yakında hissedersin sende merak etme içinde kıpır kıpır bir şey olması çok değişik bir duygu 😍 Elini ayağını ısırası geliyor insanın
Gigy Oykuaygun biz de bu haftalardayız içerde balık cirpinmasi gibi oluyor hissediyorum ,sizin de başlar yakında 🤩🤩❤️❤️
Duuyygguu Oykuaygun Canım ben 3 gün sonra 22 olucam hiç merak etme 😄😍 Yakında hissedeceksin. Bende heyecanla bekliyodum. 21. Haftada başladı.
Oykuaygun yasemin333 Bi defa titredi 2 defa da vurma hareketi gibi bişey hissettim şiddetli değildi tabi. Ama bağırsak hareketi falandır diye düşündüm emin olamadım. O bile çok mutlu etti ☺️☺️🥰
Gigy Oykuaygun kilolu gebeler geç hisseder ,ilk hamilelik geç hisseder falan diyorlar bence doğru değil 🤪o yüzden sürekli dinleyin içinizi 🤩
mercimeginanne 058elf bnm kız ama sağ yada solla alakalı bir durum degil emin olun o yüzden sorduysanız eğer 😂
058elf mercimeginanne ya bana da kız gibi ama kesin de değil dedi merak ettim sağda yazmışsın 🙈 fotoğrafında yeni dikkatimi çekti 😁 sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah 💜
mercimeginanne 058elf bnmki tüp bebek cnm erkekte olabilirdi 😂😂 eltiminde tek yumurtalığı var ama bir kızı iki oğlu var o yüzden dedim bende sağ sol farketmiyor cinsiyette diye 😂😂😂
058elf mercimeginanne hayırlısı olsun inşallah 🤗 yok zaten o bi kesinlik değil arkadaşımınki de sağda onunki de erkek de ne bileyim bi an sormak istedm artık cinsiyet kesinleşse de bi şeyler alsam istiyorum gözüme de senin yorumun takıldı valla canım 😂