Tugcece Boğaz spreyleri kullanınız var mı hamilelikte doktoruma ulaşamadım bu konu da o yüzden burdan yazıyorum
Kbrkksl Tugcece Tugcece kullanmayın ben eczacı teknisyeniyim doktor önermedikçe tabiki tavsiye etmiyoruz majezik ağrı kesici etken maddesi bulunuyor içinde gebelikte önerilmiyor
Busra34ybg Tugcece bende burun tıkanıklığı ve boğaz ağrısı yaşıyordum sabah doktora gittim ilaç veremem sana dedi bitkisel bi ilaç verdi burun spreyi bile kullandırmıyorlar o yüzden hiç bi ilacı doktora danışmadan kullanmamak lazım her bünye bir olmayabiliyor
Tugcece Busra34ybg benimde boğaz şişliği var 4 gündür o kadr sey tuketiyirum gram inmedi en son çare ilaç olsun dedim ama en iyisi hiç bir şey kullanmamak
Busra34ybg Tugcece adaçayı varsa suyuyla gargara yap yoksa günde 2 3 kere tuzlu suyla gargara yap azda olsa rahatlatıyor
Tugcece Kbrkksl yaa hiç bilmiyordum daha dikkat ederim ilaçlarıma paroldan yana bir sıkıntı yok değil mi bir kaç defa atmisligim var
Kbrkksl Tugcece kusura bakmayın yeni gördüm yoğun çalışmaktan pek bakamadım😊 yok parol minoset içilebilir parasetamol alerjiniz yoksa ağrı ateş durumunda gebelıkte bir sorun yaratmaz😊