Serifeisitmir KubraDyn44 korkma canım kardeşim oldu çok rahat oldu hiç bir şey hissetmiyormussun birde sakinleştirici veriyorlarmış
Ftmgns Ecenklv bebeğim iri 4 kilo olmuş, bu haftada doğmazsa sezaryen olabilir dedi doktor o yüzden korkuyorum sadece
Ecenklv Newmoon hayirlisi canim benimde daha bakilmadi, sanci olmadan bakmam dogru degil dedi doktorum bende israr etmedim🤷🏼♀️
Newmoon Ecenklv benim doktorum da sanırım öyle düşünüyo hiç konusunu açmadım çünkü çatı muayenesinden de korkuyorum bakalım çarşamba belli olur muhtemelen🤭
Papatyali Ecenklv 38deyiz 12 Aralık son bizimde gelmezse tabi 🙈 pazartesi kontrole gittik 3cm açılma vardı çok beklemez dedi ama hala gelen giden yok 🤷🏼♀️ Yalncı sancılar sıklaştı pilates yapıyorum bakalım ne zmn gelcek 🥰
Aysegulce Ecenklv 37+1 olduk bekliyoruz bakalım kanala girmedi doğum pozisyonunda dedi doktor bekleyeceğiz Hafif sancılarım oluyor ama yatınca dinlenince geçiyor genelde Son tarih 25 Aralık
KubraDyn44 Serifeisitmir yaa damar yolu kadar acıtmıyor oyleyse benim eltımde yaptı cok acıdı diyor belden ıgne kuzenim yaptı belden oda hıc bısey hissetmiyorsun dedi belden yapmıs hıc anlamdım dedi kısıden kısıye degısıyor galiba ınsallah hıc agrım iz Sızımız olmaz😟
Milena20 Ecenklv 36+3 isteğe bağlı sezaryen ile 19 aralıkta kavuşacağım kızıma inşallah 🤲🏻 Ama ne bekledik yaaaa aralık gelmek bilmedi 🤣
AliNailinannesi Ecenklv ara ara gelmesi mi normalmiş. Benimde bu 3.günüm ilk sümüksü kahverengi geldi , şimdi de ara ara kahverengi akıntı geliyo.
Papatyali Ecenklv yok sancım çıkmadı bi bakalım mı haftaya mı kalsın dedi bende yok demedim bakın dedim 🙈 benim ikinci gebeliğim ilkte de 38de alttan bakmıştı 5cm açıklık çıkmıştı 2 gün sonra doğum yapmıştım 😃