Nagisss Kızlar herkes hayirli günler kaçıncı haftada hissettiniz ilk bebeğinizin hareketlerini acaba ? 18. Haftadamyim Rabbim izin verirse inşAllah. Ben hiç anlayamıyorum 😐
Ozgecaann Nagisss 18 de bir gece yatarken çok alt tarafa doğru iki dokunul hissettim eşime söyledim inanmadı hatta sonra baktım 1 hafta hiç bişey yoktu20den sonra daha rahat hissetmeye başladım 26. Haftadayım şuanda kıpır kıpır dışardanda belli oluyo
Anneyim Nagisss ilk gebelik ler de geç hissediliyor ilk gebeliğimi hatırlamıyorum ama ikinci yi 16 dan sonra 3 üncü su anda 15 den itibaren hissediyorum cok şükür
Nur55 Nagisss 20 falandık net hissettiğimde sanırım canım şimdi uyutmuyor beni valla o zaman bi kıpırtı olsada hissetsem diyodum şimdi eşime elini karnıma koy da sakinleşsin diyorum 😂
Nagisss HicranKzn ya Rabbim nazardan korusun 🤗 ben çok erkenciyim desene . Ya sizde de şey var mı bir iş yapsanız yada bi ağrıniz falan olsa hemen hastaneye gitmek isteği ben ister istemez endişe duyuyorum . Bu huyumu hiç sevmiyorum ama 🙈
HicranKzn Nagisss benim biraz hastahane fobim var ne kadar gitmesem o kadar iyi geliyor🤦🏻♀️🤗 ilk zamanlar korku oluyordu ama yinede gitmiyordum şimdi hareketlerini az hissettiğimde bi telaş oluyor sonra tatlı tuzlu yiyerek kıpırdamasını sağlıyorum 🤗🤗
Nagisss HicranKzn tam tersi desenize bende ne zaman gitsem içim rahatlıyor 😄 Psikolojik olarak baskıdan olsa gerek sanırsam. Değil mi Allah korur insAllah 😇
Nagisss KaderGlserinOk şu an kac haftaliksin iz o hisleriniz nasıl bir his oluyor acaba 🤔 masaAllah 😆
Sarajevo KaderGlserinOk oh maşallah😍 şuan beni de çok heyecanlandırdın canm bende 15. Haftama girdim ne zman hissedixem cinsiyeti nolcak diye içim içimi yiyo keyfini çıkar bol bol minnoşunla 😍😍 arkanda sabırsızlıkla onu hissetmek isteynler var☺☺
Sibelsamet 17+3 tük. Masada oturuyordum bi an damar segirmesi gibi bi şey hisettim iki kere üst üste. 5 saniye sonra da 3 kere daha tiklatti 🙈çok korkmuştum😂 ondan sonra da hiç durmadı hep tıklatıyor. Ilk gebeliğim ve oğlum olacak.
KezibanUan Nagisss canım tam 18+2 de hissettim doktor randevumuzdan eve geldiğimizde ilk gebelikte 21. Haftalara kadar hissetmemen çok normal 👼🏻
0114 Nagisss 18+5 de hissetmistim ilk cok minikti suan 23 hafta olduk icerde savas var sanki😂😂😂😂 oglumuz olcak insallah 😊