NarminAmirli Her kese selam🌹,kızlar 20 haftalık hamileyim,henüz bebegımın hareketlerini hiss edemiyorum😕😔Her gün elim karnımda ama bi tık yok,benim gibi olan varmı
mercimeginanne NarminAmirli 24. Haftaya kadar normalmiş cnm. Bende o zmnlar sırt üstü yatınca uzun süre öyle hissedebiliyordun istersen dene :) elini kımıldatma koyduğun yerden bir müddet bekle belki hissedersin :)))
deryamehmet35 NarminAmirli hiç telaş etme canım çok normal bende buraya 20 haftada post açmıştım ben bebeğimi 20+4 hissettim şuan 29 haftaligim hiç durmuyor maşallah
senakhrmn NarminAmirli Canım bende 23+1 deyim hala net değil harekerleri. Gün içinde çok nadir hissediyorum böyle pıt pıt kalp atışı gibi.Ama kendini strese sokmuyorm çünkü hareketlerinin düzene girmesi 28.haftayı buluyor diyor doktorlar.
Smyye42 NarminAmirli merak etme benim de 23 haftayken hissetmeye başladım şimdi 29 hafta 4 günlük yerinde durmuyor karnımı deşip içinden çıkacak gibi hissediyorum maşallah 🧿 sende hissedersin
NarminAmirli mercimeginanne off cok sabirsizlaniyorum😕,1 hafta oldu doktordan geleli,iceride hareketleri de oyle cok degildi,kendisi tembel galiba canim oglum😅