Turunc Haticetalan benim de 5+3 gün bugün pazartesi test yaptığımda 6000 çıkmıştı. Son adet günüm 2 kasım benim :) iyileridir umarım haftaya gideceğim doktora
Gamzeunal Turunc benmde 2 kasım 5+2 yaziyor programda betam 7474 saglik ocagindaki doktorm 7-8 hafta dedi ama oyle bisey olamaz doktorum da kesemi gordugunde 4 haftalik demisti kafam allak bullak 16 sini 4 gozle bekliyorm Rabbim hayirlisini versn insallah
Turunc Haticetalan benim de 5+3 gün bugün pazartesi test yaptığımda 6000 çıkmıştı. Son adet günüm 2 kasım benim :) iyileridir umarım haftaya gideceğim doktora
Gamzeunal Mihree3 ayni şekilde özellikle sabahlari ve aksam yemekten sonra tek iyi olsun da canım bebegim kalp atışlarını duyuyum insallah çekerim
Gamzeunal Haticetalan benmde 5+2 betam 7474 cıktı daha fazla yani bende korkuyorm 1 hafta sonra kontrole gidicem insallah
Gamzeunal Turunc nerde yasıyosun 🥰 hayirla duyariz insallah kalp atışlarını ayni zamanda ilerliyoruz ☺️ aynı heyecanlar
dthealthy Benim de son adet tarihim 29ekim geçen cuma küçük bir kese gördük pazartesi de kalp atışlarına bakıcak bakalım benim kahverengi lekelenmem oluyor doktor bişey olmaz dedi başka benim gibi böyle bişey yaşayan varmı acaba🙈
Aylineymen Kızlar bı el atın ya kafam çok karıştı🤦🏼♀️ şimdi en son adetim 16 Ekim benim doktora gittim 5 haftalık hamilesin dedi ama adet tarihine bakip hesaplayınca daha büyük 7 haftalık falan oluyo hatta geciyo biraz niye öyle oldu acaba 🤦🏼♀️🤗
Akcakoca Ozlemyeni 5+4 de gördük keseyi 4+4 de bakmıştı betama 1326 çıkmıştı bidaha da istemedi doktorum kalp atışı için de 6+4 e denk gelecek şekilde randevu verdi pzt duyacağız inşallah 🤲🏻
Gamzeunal Eminebedir inanilmaz bulantılarım oluyor yataktan hic kalkamıyorum devamlı istifar durumu hic iyi degilim insallah bulantık cok uzun sürmez
Eminebedir Gamzeunal tebrik ederim sizi sağ Salim inşallah ben pazartesi gidicem nasipse çok heyecanlanıyım🙏🙏🙏❤️