hkubra55 Nurmucize Allahım bu minnağını sağ salim kucağına almayı nasib eylesin inşallah.. bu sapasağlam annesinin kollarında olacak 🙏🏻💕
Nurmucize hkubra55 Insalh amin benim sorunum plesenta öne geçiyor du Insalh bu sefer plasenta arkada olur. Rabbim tüm anne olmak isteyen ve anne adaylarının kolunu boş bırakmasın 🤲🤲🙏
miraykumru Ezgi_zel biz 2 hafta önce keseyi gördük,Perşembe günü de şükürler olsun kalp atışını duyduk telaş yapmayın herkesin vücudu farklı birbirimizi takip edelim sürecimiz aynı ilerliyor inşallah 🙏🏼
melsen 5+4haftalıkta keseyi ve kalp atışını duyan arkadaşlar var dimi? Yarın dr.a gidicez keseyi göremem yada kalp atışını duyamam diye panik yapıyorum
34meray50 melsen ben şuan 5+4 üm geçen hafta gördük biz keseyi kalp atışı için haftaya gidicez 29 ekim son adetimin ilk günü
Esen2 pamuktenlim benim de dört ekim ama doktora henüz gidemedim hafif bi korona geçirdim bügün gidicem umarım bebeğe zararı olmamıştır iyi dileklerinizi bekliyorum 🙏
Haticetalan 34meray50 merhaba bnmde 28 ekimdi ama olmadım kaç gün geçince test yaptınız acaba 10 günüm geçti😪 ama korkuyorm
melsen 34meray50 aynıyız benımde 29ekim🙆🏼♀️ Vajinal ultrasonda daha erken duyabılırmıyız acaba. ### Çocuğum anan çok sabırsızzz
Haticetalan pamuktenlim yaa bişey sormak istiyorm bn 28 ekim di ve hala adet olmadım kaç gün geçince test yaptınız 10.günüm geçti bugünle
34meray50 melsen hiç sorma bende çok sabırsızım ben zaten keseyi göremedik üst ultrasonla mecbur vajinal olarak baktık ve keseyi gördük muhtemelen doktor yine alttan bakıp kalp atışı duymak için
Gamzeunal melsen ah şu tazecik analar bende merakımdan daha erken gidicem kalp atisini duyabilirim umuduyla 😁
melsen 34meray50 bizde de aynı vajinal ultrasonla gördük micik oval bir kesecik 🙏🏻 Kanguru olmak hiç Bu kadar güzel olmamıştı