Zeynnpk Mom0101 🖐 hemen hemen ayni haftalardayiz. Aynisini yasiyorum. Bi kalkip dogrulma ihtiyaci hissediyorum
Mom0101 Minikjelibonum carpıntım siddetli değil. O başıma basınc hissi siddetli olup bikaç saniye sürüyo
Mom0101 Minikjelibonum magnezyum sitrat dimi o? Sitrat icerenleri icmemiz lazım. Belki kalsiyum da az geliyodur sana osminplus falan bakabilirsin dr um önermişti bana ağrılar için.
Mom0101 Zeynnpk araştırdım biraz demir düsüklügünde oluyomuş bu. Benim hgb normal ama ferritin cok düsüktü. Ondan oluyo sanırım oksijeni zor tasıyo kan
Zeynnpk Mom0101 🤔 yakın zamanda hem muayeneye gidicem hem kan testleri yaptiricam. Duruma gore bende yazarım
Mom0101 Zeynnpk hgb ve ferritin değerine bak olur mu. Hgb normal olunca ferritini pek önemsemiyo doktorlar. Dahiliye doktoruna gitmiştim o söylemişti cok düsük oldugunu kan hapımı ikiye cıkardı
Htezcan Ben de 26+2 yim 24 ten beri sol göğüs altima bıçak giriyor sanki artık alıştım gerçi doktora sordum perinatologa normal dedi bebekte ıyiydi olur öyle dedi bebek büyüdüğü icin sanırım var mi bunu yaşayan
Zeynnpk Htezcan bende de oluyor. Böyle sol tarafta kaburga kemiğime baskı olur sanki biri çekiyormus gibi. Elimle bi ovusturma ihtiyaci hissediyorum.