Minikjelibonum Ağrı yaşayan var mı? Özellikle bel ağrısı ve rahim kemiği ağrısı sağa sola dönerken bile spor yapmış gbi ağrı oluyor
Kuzeyufuk Minikjelibonum bende 26 Haftalığım Aynı yöne yatmaktan dolayı sol kalçamda çok ağrı var belimde ağır oluyor sağa sola dönüşlerde ağrılarım olur ama ne yapalım bunada şükür diyoruz genel eklem ağrısı için doktorum voltaren krem sürebilirsin demişti sürüyorum birazcık rahatlatıyor
1maviyol 23 haftalığım ve daha şimdiden 15 dakikadan uzun aynı pozisyonda oturamıyorum bel ağrısından😒😒
Minikjelibonum 1maviyol bel ağrısı normal diyorlar ama bnm daha önce kaybım vat diye korkuyorum ben her ağrıdan
Derinmaviozkn 26+4 üm sırt agrım var uyku düzenimi etkiledi biraz hareketlerimizde sanki azalmalar var
Minikjelibonum Derinmaviozkn uyku hiç yok ayaklarım yanıyor özellikle sağa sola dönerken bacak aram acıyor 😞
Kuzeyufuk Minikjelibonum Al işte benden de o kadar ben de de aynı durum olmuştu o yüzden her ağrı beni çok ama çok korkuyor çok tedirgin yaklaşıyorum
1maviyol Minikjelibonum kendinizi korkutmayın allah büyük 🙏her zaman olunlu düşünün öyle olsun ☺️Sağ salim alıcaz inşallah kucağımıza
Zeynnpk Minikjelibonum dönerken o ağrı bende de var. Haftamız aynı. Gece en az iki kere kalkıyorum. Yanlarım uyuşuyor. Nabzının arttığı oluyor mu. Bazen uzanınca bir dogrulmak zorunda kalıyorum.
Derinmaviozkn Minikjelibonum evet benzer durumlar bende de var el ve ayaklarım şişiyor yorgunluktan uykuya mecbur dalıyorum nefesim bazen yetmiyor şikayet değil ama kesinlikle bu haftanın belirtileri sağlıkla alalım kucagımıza 🙏🏻😇
Ozlemust Minikjelibonum benimde bacam aram acayip ağrıyor ayağa ilk kalktığımda sonradan geçiyor yatarken de dönerken ağrıyor anlam veremiyorum niye acaba 😒
Minikjelibonum Kuzeyufuk öyle bende normal olan şeyler bile anormal geliyor bu durumda. Kaç haftalıktı kayıp sizin. Hadi bel ağrısıda bi derece de ne bileyim bu rahim ağrısı acaba diyom nedne
Minikjelibonum Zeynnpk nabzım atıyor beynime sanki kan pompalanıyor gibi. Uzun süre aynı pozisyon yatınca baskı oluyor damarlara ona çok takılmadım da. Şu rahim kemiği bacak arası ağrısı canımı skıyor sizinde mi var bu ağrıdan
Zeynnpk Minikjelibonum var ozellikle donerken. Sag tarafta. Mesela tek o ayak o taraf uzerine duramiyorum. Tutunmam gerekiyor. Ben onu sormustm doktora. Normal demisti. Akintinda degisiklik yoksa uzun suren agri degilse dinlenmekle geciyorsa cok takma sende.
Ezolym Minikjelibonum kalça iç bacak ağrısı yürütmüyor bile spldan sağa dönerken resmen çivilemişler gibi acıyor dönemiyorum.
Happymam Minikjelibonum yaklaşık üç haftadır bende yaşıyorum 26. Haftamdayım Doktora sordum çok baskı yaparsa gel dedi ama kast ettiğim baskı deil dönerken kemiklerim kırılmış gb acıyor biraz yürüyünce unutuyorum
Kuzeyufuk Minikjelibonum haftasını bilmiyorum 1hafta sonrasına randevu vermişti doktor o süreçte yaşamıştım kaybımı
Minikjelibonum Zeynnpk ben zaten 6. Haftadan beri hep yatıyorum hep dinlenme halindeyim ayağa kalkmak yasak yemeği bile yatarak yiyorum ama yürümediğim hareket etmediğim halde bu ağrı canımı sıktı
Zeynnpk Minikjelibonum dedim ya normal duruşta ağrımıyorsa akıntında degısiklik yoksa başka bir sey dusunmemeye çalış. Bu haftaların olağanı olsa gerek. Aynı haftalardayız. Ha bir de doktoruma sordugumda idrarda yanma var mi demisti o da yoksa normal olarak dusun.
Smsm Eğer düşük riskiniz yoksa doktorunuza danışarak hemen platese başlayın youtube da var iki güne gecıyo agrılarınız bana dua edeceksınız😌