Yesim1995 Bayanlar sezeryenden 1 yıl geçmiş oluyo ve ben SSVD yapmak istiyorm ama kimse olumlu bakmıyo deneyen var mı?
Naaz Yesim1995 benim arkadaşım yaptı sıkıntı olmamış ama ben yapmazdım rahim bile tam toplamıyor kendini sancıda ikinmada yırtılır falan riskli yanı benim düşüncem tabi bu.
Zuzuum Yesim1995 benmde aram 16 ay ssvd adayıyım geçen ay 17 ay arayla arkadaşım dr umda ssvd yaptı destekleyen dr u bulup kendin eğitim alıp bilinçli ve istekli olursan yapabilirsin Allahın izniyle 😇
Morvi Yesim1995 en az 2 yıl istiyorlar -ki benim doktorum daha fazla olması gerektiğini söyledi bana.
Yesim1995 Zuzuum yaaa gerçekten mi çok istiyorm bi kaç doktor buldum bakalım .sezeryanı yapan doktor onaylamadı niye sezryen yaptığıda belli değildi ilkinde. Olur inşallah
Quebonita Sezaryenden en az 2-2,5 yıl geçtikten sonra hamile kalmak gerekiyor diye biliyorum. Benim de 22 ay geçmiş olcak ama hiç normal doğuma cesaret edemiyorum🙄
Zuzuum Yesim1995 İstanbul’daysan yada yakınsan benm dr umu önerebilirim Kocaeli çorlu boludan gelen gebeleride var ssvd yi gerçekten destekleyen dr bulmak zor olduğu için insanlar nerelerden geliyor
Yesim1995 Zuzuum yoo samsunluyum.var samsunda liman hast. Ve bi çok özel hastn. neden olmasın muayeneye gelin dedi bakalım
mucizemm_3 Yesim1995 Facebook’ta ssvd grubu var ordan takip edebilirsin. Doğum yapanlar hikayelerini yazıyorlar ben de ssvd adayıyım bakalım hayırlısı