Eymen71 Günaydın kızlar ıkı gün önce kan verdım sonucunda bı tık dusuk kansızlık çıktı kendı Doktorum kullanma ılac dıyo sağlık ocağıda kullanman gerek dıyo arada kaldım kullansammı kullanmasammı dıye
Naaz Eymen71 kullanman gerek aslında daha çok erken bebek büyüdükçe senin depolarını kullanıyor iyice düşecek kanın.sonra toparlaması daha zor. Aslında 12. Haftada standart her gebeye öneriyorlar ama sizin dusuk olduğu halde vermemiş. Ben olsam kullanırdım.
Nuray23 Eymen71 sen doktorunu dinle .👍 o daha iyi bilir seni takip eden kisi ne zaman neyin kullanman gerektigini.
Ftmsrkn Eymen71 hamileliğimin başından beri kullanıyorum ben kanım hep düşük ve kansızlık var her hangi bi sorun olmadı şükür 🙏🏻
Janjan17 Eymen71 daha doguma varmis o yuzden kullanma demis olabilir doktoeun ben 37 haftayken dusuk cikti swrumla kan ilaci verdiler dogumda sorun olmasin diye
Janjan17 Eymen71 sen beslenmene dikkat et daha yolun var canim ama doktoruna sordun mu neden gerek yok diyor🙄
Eymen71 Janjan17 yok canım zaten telefonda uzun konuşamıyorum benım verdıgım ılaclar dışında kullanma ben sana gerektıgınde gereken ılacı verıyorm dedı
Janjan17 Eymen71 tamam o zaman canim doktoruna guven sen guzel beslen yesil mercimek ye bol bol duzelir insallah😘
Eymen71 Naaz benımde kafam karıştı canım ıste bende aynı düşünüyorum aslında ama doktor öyle dedı dıye ıcmedım kendı vermedı dıye mı ıcme dedıki aman doktorların bırbırını dedıgı tutmuyo